Medewerker Vestigingssecretariaat (24 uur) – Amsterdam

Ben jij hét nieuwe gezicht van onze locatie in Amsterdam? Iemand die maar al te graag aan de slag gaat op een vestiging waar (ambulante) behandelingen aan volwassenen en jeugd wordt aangeboden? De Viersprong zoekt een nieuwe collega bij het Vestigingssecretariaat!

Wat ga je doen binnen deze functie?
Je zorgt ervoor dat medewerkers en cliënten zich gastvrij ontvangen voelen en in een aangename omgeving kunnen verblijven. Je kernactiviteiten zijn:
– Afhandelen van telefoonverkeer;
– Ontvangst van bezoekers aan de balie;
– Uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden zoals onder andere het verwerken van ziekmeldingen en verzorgen van correspondentie;
– Diverse locatie gebonden taken zoals beheer en logistiek rondom de ruimtes;
– Optreden als BHV-er;
– Contactpersoon voor diverse facilitaire zaken.

Je werkt nauw samen in een team met drie andere collega’s op het Vestigingssecretariaat. Je werkdagen zijn in ieder geval maandag en vrijdag, de andere dag stemmen we samen af. Je draagt onderling zorg voor vervanging bij ziekte en verlof.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een MBO opleidingsniveau in een secretariële richting, aangevuld met relevante werkervaring als receptioniste/telefoniste en/of administratief medewerker. Ervaring in de GGZ of (jeugd)zorg is een pre;
• Je hebt een frisse, (pro-)actieve, dienstverlenende en klantvriendelijke persoonlijkheid en hebt goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
• Je bent initiatiefrijk en kunt goed zelfstandig werken. Daarentegen kun je ook goed samenwerken;
• Daar waar nodig kan je flexibel zijn in het wisselen van werkdagen of bijspringen wanneer nodig;
• Je kan zelfstandig werken met diverse computersystemen zoals Word, Excel en Outlook;
• Je bent in bezit van een BHV-certificaat of bereid dat te behalen.

Wat wij jou bieden:
Een boeiende en uitdagende functie, waarbij je, samen met collega’s het visitekaartje van de locatie bent. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in salarisschaal 35 (maximaal €2.944,- o.b.v. 36 uur per week).

Word jij onze nieuwe collega?  
Ben jij degene die zich in dit profiel herkent en denkt “ja, dit wil ik!”. Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, dan staat Martin van der Zwaag, Zorgmanager Amsterdam Volwassenen, je graag te woord. Hij is te bereiken via 06-46118056. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen, zoals door het gebruikmaken van het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend