Medewerker Vestigingssecretariaat (20 uur) – Halsteren

De vestiging Halsteren biedt ambulante, deeltijd en klinische behandelingen aan volwassenen en jeugd. Naast de behandelingen fungeert de vestiging Halsteren tevens als hoofdlocatie, waar de ondersteunende diensten en Raad van Bestuur gelokaliseerd zijn.

Wat ga je doen binnen deze functie?
Je zorgt ervoor dat medewerkers en cliënten zich gastvrij ontvangen voelen en in een aangename omgeving kunnen verblijven.
Je kernactiviteiten zijn:
– Afhandelen van telefoonverkeer;
– Ontvangst van bezoekers aan de balie;
– Uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden zoals onder andere het verwerken van ziekmeldingen en verzorgen van correspondentie; en inplannen van afspraken in het EPD;
– Diverse locatiegebonden taken zoals beheer en logistiek rondom de ruimtes;
– Optreden als BHV-er;
– Contactpersoon voor diverse facilitaire zaken.

Je werkt nauw samen in een team met 3 andere collega’s op het vestigingssecretariaat. Je werkdagen zijn maandag t/m vrijdag 07.45-17.30 uur (hierover verdere afstemming in dagen). Je draagt onderling zorg voor vervanging bij ziekte en verlof.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een MBO opleidingsniveau in een secretariële richting, aangevuld met relevante werkervaring als receptioniste/telefoniste en/of administratief medewerker. Ervaring in de GGZ of (jeugd)zorg is een pre;
• Je hebt een frisse, (pro-)actieve, dienstverlenende en klantvriendelijke persoonlijkheid en hebt goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
• Je bent initiatiefrijk en kunt goed zelfstandig werken. Daarentegen kun je ook goed samenwerken;
• Je kan zelfstandig werken met diverse computersystemen zoals Word, Excel en Outlook en EPD;
• Je bent in bezit van een BHV-certificaat of bereid dat te behalen.

Wat wij jou bieden:
Een boeiende en uitdagende functie, waarbij je, samen met collega’s het visitekaartje van de locatie bent. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in salarisschaal 35 (min. €1893,- en max. €2815,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Word jij onze nieuwe collega?
Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag je brief en CV uiterlijk 26 januari. Wil je eerst nog meer informatie of heb je nog vragen, dan staat Susan Sparidaens, a.i. Zorgmanager Halsteren West-Brabant, je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-23041800.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend