Masterpsycholoog Voordeur – Rotterdam

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor het Voordeur team Rotterdam. Weet jij de problematiek van onze cliënten te doorgronden en de juiste behandeling voor hen te vinden? 
 
Wat ga je doen binnen deze functie? 
Ben jij iemand die echt wil weten wat er met een cliënt aan de hand is? Zie je uitdaging en werkplezier in psychodiagnostiek waar de samenwerking tussen jou als diagnosticus en de cliënt centraal staat? Dan is deze functie van diagnosticus echt iets voor jou! Wij werken met jongeren die door hun gedragsproblemen en/of emotie-regulatieproblemen dreigen vast te lopen. We behandelen binnen onze volwassen zorgcentra cliënten met ernstige persoonlijkheidsproblematiek volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met oog voor kwaliteit. Vanuit de diagnostiekafdeling worden intakegesprekken, diagnostiek en indicatiestelling voor cliënten die mogelijk voor behandeling bij de Viersprong in aanmerking komen geboden. Een multidisciplinair team (klinisch psychologen, GZ psychologen, psychologen en psychiater) helpt cliënten actief hun problematiek goed te doorgronden en de juiste behandeling te vinden. We bieden tevens gespecialiseerde diagnostiek (second opinions, expert diagnostiek en behandeladvies) voor cliënten en verwijzers. Er wordt zowel gestandaardiseerd als meer specialistisch psychologisch onderzoek verricht. 

Je taken zijn als volgt: 

 • Als psycholoog ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van classificerende diagnostiek en verdiepend psychodiagnostisch onderzoek (denk aan persoonlijkheid, ASS, ADHD). 
 • Afhankelijk van je ervaring kunnen intake- en adviesgesprekken ook tot je taken gaan behoren. 
 • Je neemt dan deel aan het multidisciplinair indicatieoverleg en overlegt met cliënten en verwijzers over de juiste diagnose en behandeladvies. 

 
Naar wie zijn we op zoek?

 • Je bent psycholoog en hebt bij voorkeur ervaring met psychodiagnostisch onderzoek. 
 • Je kunt goed zelfstandig werken, omgaan met druk en verantwoordelijkheid dragen in het intakeproces. 
 • Je kunt creatief meedenken en gaat graag uitdagingen aan.  

Wat wij jou bieden 

 • Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week,a ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.  
 • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
 • Een contract van 24-36 uur per week. Wat past er bij jou? 
 • Een uitdagende en boeiende baan met ontwikkelingsmogelijkheden, enthousiaste collega’s binnen een leuk team, in een dynamische omgeving. 
 • Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in de dagelijkse praktijk. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te specialiseren in complexe diagnostiek. 
 • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer!   
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Jirmeja Wijngaarde, Zorgmanager Rotterdam Volwassenen, staat je graag telefonisch of op onze locatie te woord. Ze is te bereiken op 088-7656501.      
 
De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 
 
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

 *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*  

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?