Manager Financial Control – Halsteren

Onze afdeling Finance heeft zich de afgelopen periode verder geprofessionaliseerd door in te zetten op een nieuw financieel systeem, BI, procesbeschrijvingen en heldere taak – verantwoordelijkheden binnen het team. Hierbij hebben we ons de afgelopen periode laten bijstaan door consultants die de eerste stappen hebben gezet. De ingezette veranderingen gaan door, om deze processen te finetunen en te bewaken zijn we voor onze locatie in Halsteren op zoek naar een ervaren Manager Financial Control.

 

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Wij zijn op zoek naar een ervaren Manager Financial Control die zich herkent in de waarden als samenwerking, initiatief en professionaliteit. Als Manager Financial Control bij De Viersprong speel je een actieve rol in onze groeiende organisatie. Je geniet ervan om processen te optimaliseren en nieuwe inzichten te ontwikkelen. Bovendien waardeer je een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jouw expertise te benutten en voortdurend te verbeteren. 

Als Manager Financial Control vervul je een cruciale rol binnen ons team. Hierbij horen de volgende zaken:  

 • Je fungeert als bruggenbouwer tussen twee subteams, waarbij je effectieve samenwerking en communicatie bevordert.  

 • Je bent een coach en facilitator, door deze rol draag je actief bij aan de aansturing en ontwikkeling van het team.  

 • Je bent het aanspreekpunt en coördinator voor o.a. het jaarrekeningtraject en de interim controle, waarbij je ervoor zorgt dat alle betrokken partijen goed worden geleid en geïnformeerd.  

 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van processen, zowel intern als extern, om ervoor te zorgen dat alle financiële activiteiten voldoen aan regelgeving en best practices 

 • Bovendien draag je de verantwoordelijkheid voor een juiste en tijdige maand – kwartaal en jaarafsluiting, waarbij je financiële gegevens beoordeelt en corrigerende maatregelen neemt indien nodig. 

 • Je sluit (met een pro-actieve rol) aan bij projecten die binnen de organisatie lopen en raakvlak hebben met FA/FC, waardoor deze raakvlakken ook geborgd worden binnen de afspraken die worden gemaakt. 

 

Deze functie biedt volop mogelijkheden tot eigen initiatief en verdere ontwikkeling. Je bent een sleutelfiguur tussen het management, de eigen afdeling en de externe consultants. 

  

Naar wie zijn we op zoek? 

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding op bedrijfseconomisch gebied, bijvoorbeeld bedrijfseconomie, bedrijfskunde of accountancy, eventueel aangevuld met een AA/RA/RC opleiding; 

 • Aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) in een soortgelijke functie en rol, bij voorkeur in de gezondheidssector;

 • Als sparringpartner van leidinggevenden en professionals beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit. Daarnaast zijn initiatief en doorzettingsvermogen essentieel voor deze functie;

 • Een procesgerichte mindset, met de mogelijkheid om processen zowel intern als extern te bewaken en te verbeteren;

 • Het vermogen om verantwoordelijkheid te dragen voor alle processen die het Finance team zowel intern als extern aangaat, inclusief het nemen van passende corrigerende maatregelen;

 

Wat wij jou bieden:  
Je komt terecht in een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.  
Verder: 

 • Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
 • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.  
 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • 8% vakantiegeld.  
 
Word jij onze nieuwe collega?  
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Reageren kan tot en met 28 juli.
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, dan staat Sibel Yildiz, Manager Finance, je graag te woord. Ze is te bereiken via 088 765 6200. Is zij niet aanwezig? Dan kun je vragen naar Anite Heugen, Management Assistent Marketing/ Verkoop & Finance, zij is bereikbaar op 06-51156788.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.  

 
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.  

 

 *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld* 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?