Management-assistent – Amsterdam

Word jij graag zowel de rechter- als de linkerhand van twee zorgmanagers bij de Viersprong in Amsterdam? Dankzij jouw ondersteuning, in samenwerking met je collega mangementassistent, kunnen beide managers zich volledig op hun hoofdtaken richten. Ben jij de duizendpoot die De Viersprong zoekt? Reageer dan nu! 

Wat ga je doen? 
Je ondersteunt de twee zorgmanagers bij de uitvoering van hun taken. Als Management Assistent jij, in samenwerking met je collega managementassistentdé ondersteuning aan de zorgmanagers voor de twee zorgcentra in Amsterdam. Dankzij jouw organisatievermogen en communicatieve vaardigheden worden beide managers optimaal ontzorgt. De inhoud van de functie is divers en gevarieerd.  

Kernactiviteiten zijn: 
Beheren van de agenda’s en hierbij proactief plannen en organiseren van essentiële afspraken; 
Zorgen voor de organisatie van de jaarplanning. Denk daarbij aan het plannen en administratief afhandelen van de jaargesprekken van de medewerkers van het zorgcentrum; 
Bewaken van de realisatie van acties/deadlines naar aanleiding van de post, telefoon, vergaderingen en werkoverleggen; 
Overzicht houden en bewaken van lange termijn afspraken en beleidslijnen; 
Opstellen en uitwerken van uitgaande correspondentie; 
Zelfstandig organiseren, voorbereiden en notuleren van (in- en externe) vergaderingen en bewaken van acties; 
Beheren van de archieven van de manager; 
Bieden van algemene (project)ondersteuning; 
Waar nodig kan je bijspringen op het Vestigingssecretariaat.  
 
Al met al een afwisselende baan. Nauw samenwerken met beide managers en tegelijkertijd, dankzij jouw centrale rol binnen de Viersprong, veel contact met collega’s.

Ben jij de nieuwe aanwinst? 

Naar wie zijn we op zoek? 
• Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op MBO+ niveau; 
• Ruime ervaring in een vergelijkbare functie kan jij aantonen; 
• Je hebt goede computervaardigheden en ervaring met het MS Officepakket; 
• Affiniteit met de zorg. Nog niet helemaal mee bekend? Dan wil je dit graag leren; 
• Jij bent klant- en resultaatgericht, neemt initiatief en bent vasthoudend. Je beschikt dan ook over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, bent sociaal, kunt snel schakelen en bent in staat om prioriteiten te stellen. 

Wat wij bieden: 
Een salaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 40 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €2.387,- en €3.541,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld; 
Een contract voor 24/32 uur per week; 
• Je begint met een aanstelling voor bepaalde tijd, met de intentie, bij gebleken geschiktheid, dit om te zetten in een vaste aanstelling; 
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof; 
• Werken in Amsterdam als standplaats, maar ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken (hybride) is bespreekbaar ; 
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

 
Word jij onze nieuwe collega? 
Ben je enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! 
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Willemijn Loerts, Zorgmanager jeugd Amsterdam of Noor de Klerk, Zorgmanager volwassenen Amsterdam, staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken via 06-46374702 (Willemijn) of via 06-16055464 (Noor). 

 
De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?