Klinisch Psycholoog – Rotterdam

Ter uitbreiding van ons TPO team zoeken wij een Klinisch psycholoog of een GZ-psycholoog met ruime ervaring in de diagnostiek. Naast Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO) heb je ook taken bij ons voordeur team. Ben jij opzoek naar een variatie in je werk binnen een ambitieuze organisatie zoals de Viersprong? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen binnen deze functie?
Ben jij iemand die echt wil weten wat er met een cliënt aan de hand is? Dan is deze functie iets voor jou! We zoeken ter uitbreiding van het TPO team een collega met veel affiniteit (en ervaring) voor diagnostiek. We bieden gespecialiseerde diagnostiek (second opinions, expert diagnostiek, TPO en behandeladvies) voor cliënten en verwijzers. Daarnaast heeft Rotterdam een eigen ‘voordeur’ waarin intake en diagnostiek voor cliënten, die mogelijk voor behandeling bij de Viersprong in aanmerking komen, wordt geboden.

In deze functie werk je met Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO). Dit is een vernieuwde vorm van psychodiagnostiek waar de samenwerking tussen jou als diagnosticus en de cliënt centraal staat. TPO wordt ingezet wanneer een cliënt of de omgeving van de cliënt vragen heeft met betrekking tot probleemgedrag of wanneer een behandeling of begeleiding onvoldoende lijkt te helpen. Voor meer informatie over TPO verwijzen we je naar onze website: www.deviersprong.nl/hulp-nodig-bij/psychologisch-onderzoek-tpo/.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als Klinisch Psycholoog of als GZ psycholoog met ruime ervaring in de diagnostiek;
• Je kunt goed zelfstandig als ook in een team werken en je kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
• Je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en kunt goed planmatig werken;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig, respectvol en flexibel.

Wat wij jou bieden:
• Klinisch Psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €7.273,-. Conform CAO GGZ, FWG 70.
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.141,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een contract voor 24 uur per week.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Linda Rombout, zorgmanager volwassenen Rotterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 088-7656 501.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en LinkedIn.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend