Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut PDT (16-24 uur) – Halsteren

Wat ga je doen?
In deze functie zal je individuele psychotherapie bieden aan cliënten die last hebben van voornamelijk cluster C persoonlijkheidskenmerken, vaak in combinatie met trekken van andere persoonlijkheidsstoornissen en/of symptoomstoornissen, zoals bijvoorbeeld depressiviteit en/of angst. Er is sprake van matig tot ernstig complexe problematiek.

Jij zal hen wetenschappelijke bewezen behandelmethodieken aanbieden, zoals psychodynamische psychotherapie, Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT) en Transference Focused Psychotherapy (TFP). Heb je hierin nog weinig ervaring? Geen zorgen! Werkbegeleiding, scholing en supervisie behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Op indicatie behandel je samen met andere disciplines zoals vaktherapeuten en systeemtherapeuten. Wanneer nodig vinden er medicatie-consulten bij de psychiater plaats. Je werkt hoe dan ook samen met een betrokken, professioneel en gedreven multidisciplinair behandelteam bestaande uit ervaren psychotherapeuten, een klinisch psycholoog, vaktherapeuten, een systeemtherapeut en een psychiater.

Wanneer jij voldoende uren beschikbaar bent, kun je naast individuele behandelingen ook deelnemen aan het groepsaanbod van locatie Halsteren. Op de afdeling Psychodynamische therapie wordt groepstherapie aangeboden op basis van de Transactionele Analyse (TA) en de Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT). Indien je hiervoor belangstelling hebt, word je betrokken bij innovaties binnen het zorgcentrum en kun je een actieve rol krijgen in projecten en/of het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen.

Benieuwd naar alle informatie? Deze link verwijst je naar onze website.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG registratie als Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut;
• Je hebt ervaring of affiniteit met de psychodynamische therapieën en je bent zo nodig bereid je hierin (verder) te scholen;
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek;
• Je bent een teamspeler die goed zelfstandig kan functioneren binnen een op ontwikkeling en innovatie gerichte organisatie;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding, met een goed reflectief vermogen.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.973,-. Conform CAO GGZ, FWG 70;
• Een contract voor 16-24 uur per week, afhankelijk van wat jou past. Het is belangrijk dat je op donderdag aanwezig kunt zijn op de locatie in verband met de verschillende teambijeenkomsten (supervisie/intervisie/MDO/beleidsvergadering);
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof;
• We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast bij het lezen van de vacature? Dan ontvangen we graag je CV en brief!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar op 06-20372995.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend