Klinisch psycholoog/psychotherapeut – Halsteren

Wil jij  het voortouw nemen in een intensieve psychotherapeutische behandeling als klinisch psycholoog/psychotherapeut? Word dan de drijvende kracht in de Gefaseerde deeltijd groepsschematherapie (hierna: GDGS) en leid het behandelproces, inspireer collega’s en maak impact in een dynamisch, multidisciplinair team! 

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Als klinisch psycholoog/psychotherapeut leid je het behandelproces en coördineer je het team. Je behandelt cliënten, creëert een therapeutisch milieu, en begeleidt collega’s in opleiding. Je werkt nauw samen binnen een multidisciplinair team met(GZ-)psychologen, sociotherapeuten, vaktherapeuten, een psychiater en een systeemtherapeut. Je werkt ook interdisciplinair samen. Oftewel, De verschillende therapieën bied je vaak samen met andere collega’s/ disciplines. 

Je bent in dit team actief voor het zorgpad GDGS, ofwel Gefaseerde Deeltijd Groepsschematherapie. Schematherapie richt zich op het herkennen en verwerken van ongezonde denk- en gedragspatronen die ontstaan zijn in de kindertijd en nu problemen veroorzaken. De GDGS is ontworpen voor volwassenen met hoog complexe persoonlijkheidsproblemen, waarbij het huidige gedrag sterk beïnvloed wordt door vroege ervaringen. Deze cliënten hebben moeite met het begrijpen van de oorzaken en zitten vast in terugkerende patronen., Eerdere behandelingen zijn vaak onvoldoende succesvol geweest.  Het zorgpad biedt een multidisciplinaire aanpak voor cliënten die individuele of groepstherapie te beperkt vinden. 

Door het bewust worden en verwerken van deze patronen, leert de cliënt gezondere gedachten, emoties en gedragingen te ontwikkelen. De therapie omvat onder andere het werken aan de therapeutische relatie, het verwerken van traumatische herinneringen en het gebruik van ervaringsgerichte oefeningen, naast cognitief-gedragstherapeutische en interpersoonlijke technieken. 
 

Naar wie zijn we op zoek? 
Jij hebt een BIG-registratie als klinisch psycholoog of psychotherapeut; 
• Ben jij een GZ-psycholoog met ervaring in de schematherapie en/ of met groepsdynamisch werken? Dan willen we je ook van harte uitnodigen om te solliciteren;   
Ervaring met en/ of opleiding in de schematherapie is een pré, maar je bent tenminste bereid je hierin verder te scholen middels opleiding, houding en supervisie;  
Je vindt intensief samenwerken in een multidisciplinair team prettig; 
Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante en reflecteert op jouw eigen handelen. 
• Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag. 

Wat wij bieden jou bieden:
Een salaris conform CAO-GGZ, afhankelijk van ervaring en kwalificaties zal je worden ingeschaald. 
8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
Een contract voor 24 – 36 uur per week, werkdagen in overleg. 
Essentiele supervisie, opleiding, teamintervisie en -supervisie. 
Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
Een vaste werkplek op onze locatie in Halsteren. 
Een boeiende, uitdagende en dynamische functie in een professioneel team. 
Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! 
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995 of 088-76 56 200. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?