Klinisch psycholoog/Psychotherapeut (32-36 uur) – Halsteren

Voor onze kliniek in Halsteren zijn we voor het behandelprogramma Kortdurende Klinische Psychotherapie Transactionele Analyse (KKP-TA).

Wat ga je doen?

De Kortdurende Klinische Psychotherapie – Transactionele Analyse (KKP-TA) is een unieke, klinische groepsbehandeling voor volwassen cliënten met persoonlijkheidsproblemen die een sterke wens hebben om te veranderen. De transactionele analyse is een psychodynamische behandelmethode waarbinnen cliënten in staat gesteld worden te ontdekken welke besluiten zij gedurende het leven hebben genomen over zichzelf en de wereld om hen heen, om deze vervolgens te kunnen herzien gedurende het behandelproces.

Als klinisch psycholoog/ psychotherapeut ben je, samen met jouw multidisciplinaire team, verantwoordelijk voor dit behandelproces. Naast dat je dus een belangrijke en actieve rol speelt in de behandeling van onze cliënten, ben je ook een kartrekker van het klinische behandelteam, draag je verantwoordelijkheid voor het therapeutische milieu in de kliniek en begeleid je de collega in opleiding in jouw subteam (AIOS of GioS). Hierin werk je intensief samen met een klinisch psycholoog, een AIOS/ GioS, verschillende sociotherapeuten en vaktherapeuten, een medische dienst en een psychiater.

Wil je meer weten over de KKP-TA? Klik hier.

“Mijn behandeling bij de Viersprong is het zwaarste én beste wat ik in mijn leven heb gedaan…Met deze behandeling heb ik vijf jaar psychotherapie in drie maanden kunnen doen.” – Cliënt KKP-TA

Naar wie zijn we op zoek?

• Jij hebt een BIG-registratie als klinisch psycholoog of psychotherapeut;
• Je bent bekend met psychodynamische behandelmodellen en bent zo nodig bereid je hierin verder te scholen middels opleiding en supervisie;
• Je vindt intensief samenwerken in een multidisciplinair team prettig;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op jouw eigen handelen.

Wat wij bieden jou bieden:
• Een salaris conform CAO GGZ, inschaling op basis van opleiding en ervaring.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een contract voor 32 – 36 uur per week, werkdagen in overleg.
• Essentiele supervisie, opleiding, teamintervisie en -supervisie.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een vaste werkplek op onze locatie in Halsteren.
• Een boeiende, uitdagende en dynamische functie in een professioneel team.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995 of 088-76 56 200.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend