Klinisch Psycholoog MBT (min. 24 uur) – Rotterdam

Wat ga je doen?
Door alle ontwikkelingen en uitdagingen staat je zonder twijfel een dynamische functie te wachten.
Het behandelen van volwassenen met een Borderline PS vormt je hoofdtaak. Je zult daarbij zowel individuele als groepstherapie geven binnen één of meerdere van de (MBT) behandelprogramma’s. Je zult als hoofdbehandelaar nauw samenwerken met andere disciplines binnen een team van MBT Professionals. Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en je draagt zelf bij aan innovaties. Bij voorkeur speel je ook een actieve rol in toekomstige onderzoekslijnen of kennisoverdracht via presentaties, publicaties en opleidingen.

Wij vragen:
– Een registratie als klinisch psycholoog.
– Ervaring met het werken met adolescenten en volwassenen met een low-level borderline tot psychotische persoonlijkheidsstructuur.
– Een teamspeler, die ook goed zelfstandig kan functioneren.
– Ervaring in het behandelmodel van de MBT is een pré.
– Flexibele houding, inspiratie en doorzettingsvermogen.
– Iemand met een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding, die bij verhoogde spanning kan blijven reflecteren op eigen handelen.
– Een open houding t.a.v. nieuwe ontwikkelingen.
– Opgeleid willen worden als MBT therapeut/supervisor in de MBT-methodiek

Wij bieden:
Een interessante, uitdagende en blijvend dynamische functie. Een intern opleidingstraject met mogelijkheden om opgeleid te worden, ervaring op te doen, en uit te groeien tot MBT therapeut/supervisor.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ; salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden? Wij ontvangen graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen Linda Rombout, Zorgmanager, telefonisch te bereiken via 088-7656501

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy en het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op 
www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend