Klinisch Psycholoog MBT – Rotterdam

Wegens uitbreiding in het MBT team voor Jeugd zijn we op zoek naar een Klinisch Psycholoog. Wil jij het verschil maken in het leven van jongeren? Ontdek hoe jij als Klinisch Psycholoog kunt bijdragen aan hun welzijn en toekomst.

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Als Klinisch Psycholoog die de Mentalization-Based Treatment (MBT) toepast, speel je een cruciale rol in het bieden van gespecialiseerde zorg aan jongere cliënten met persoonlijkheidsproblematiek. Je behandelt cliënten met een Borderline Persoonlijkheids Stoornis (BPS). 

In deze functie geef je in een ambulante setting individuele- en groepspsychotherapie aan kinderen en jeugd waarbij je multidisciplinair werkt. In het multidisciplinaire team werk je samen met andere ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor collegiale intervisie, opleiding en teamsupervisie. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect in dit team. De kwaliteit van de MBT-behandeling wordt geborgd door het kwaliteitssysteem van MBT Nederland. 

Ben jij de Klinisch Psycholoog die graag in Rotterdam aan de slag wilt gaan? Dat kan! De Viersprong biedt alle scholing en begeleiding die je nodig hebt om MBT optimaal aan te kunnen bieden aan cliënten die vallen onder onze doelgroep kind en jeugd. 

Naar wie zijn we op zoek? 
• Iemand met een afgeronde opleiding als Klinisch Psycholoog en BIG geregistreerd; 
• Je hebt ervaring met MBT-behandeling; 
• Opleidingstaken kunnen vervullen is een pre; 
• Relevante werkervaring als Klinisch Psycholoog; 
• Samenwerken in een team vind je prettig, maar ook zelfstandig kan jij goed functioneren; 
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen. 
 
Wat wij jou bieden: 
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
• Inschaling en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-GGZ. 
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding. 
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Academy, waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen. 
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Jirmeja Wijngaarde, Zorgmanager Rotterdam Volwassenen, staat je graag te woord. Ze is te bereiken op 088-7656501. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 
 
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend