Klinisch Psycholoog K&J (24-32 uur) – Amsterdam

Het team Schematherapie voor Adolescenten zoekt een nieuwe collega! Ben jij Klinisch Psycholoog K&J en maakt deze vacature jou super enthousiast? In Amsterdam zijn ze op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Klinisch Psycholoog K&J binnen Schematherapie ben jij een echte kartrekker. Je behandelt persoonlijkheidsproblematiek cluster B en geeft individuele- en groepsschematherapie. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen een ervaren team van professionals. Daarnaast word je nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen, kun je participeren binnen wetenschappelijk onderzoek en het opleidingstraject. Een zeer veelzijdige baan dus!

De afdeling Schematherapie bestaat uit ambulante groeps -en individuele therapie. Cliënten ervaren gedurende langere tijd psychische problemen (o.a. stemming, angst en laag zelfbeeld) waarbij eerdere hulpverlening onvoldoende heeft geholpen. Er is sprake van herhalingspatronen die ervoor zorgen dat er problemen zijn in bijvoorbeeld vriendschappen en op school. De schematherapie behandelingen zijn gestoeld op de jarenlange ervaring van de Viersprong met Schematherapie in groepen (Muste e.a., 2009) en het internationale model van groepsschematherapie (Farrell en Shaw, 2012).

Je baan wordt extra leuk dankzij…
Als Klinisch Psycholoog K&J bieden we je ook de mogelijkheid om naast het behandelen van cliënten, jezelf ook te richten op coördinerende taken. Zo zit je bijvoorbeeld de MDO’s voor en krijg je van ons voldoende gelegenheid voor het doen van onderzoek. Je mag meehelpen in de ontwikkeling naar het verder op- en uitbouw van het behandelprogramma. Doe jij met ons mee?

Naar wie zijn we op zoek?
• Je bent Klinisch Psycholoog K&J en BIG geregistreerd;
• Iemand met aantoonbare ervaring in Schematherapie (minimaal de basis training voltooid);
• Je hebt affiniteit en ervaring met het systemisch behandelen van adolescenten/jongvolwassenen met complexe psychische problemen;
• Maar al te graag ben jij onderdeel van onderzoek en verdere ontwikkeling van ons behandelprogramma;
• Je kunt goed in een team werken met verschillende disciplines;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig en respectvol. Je kunt goed zelfstandig, als ook in een team werken en kunt goed omgaan met werkdruk en verantwoordelijkheid.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.836,-. Conform CAO GGZ, FWG 70.
• Een contract van 24-32 uur per week, wat past er bij jou?
• We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse (online) trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast na het lezen van de vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Christel van Soelen, Zorgmanager Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 06-23 25 25 41.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend