Orthopedagoog Generalist/GZ-Psycholoog/Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog KudK (24 uur) – Den Bosch

Locatie Den Bosch heeft een nieuwe vacature! De Viersprong is op zoek naar een Kindertherapeut. Een Orthopedagoog Generalist/GZ-Psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog die graag samen met ons werkt in het behandelprogramma Kinderen uit de Knel (KudK). Een dynamische functie, voor 24 uur per week, waarbij we samen aan de slag gaan met zowel de kinderen als met de ouders.

Wat ga je doen?
In de functie van Kindertherapeut werk je vooral in het contact met kinderen. Je bent (net als je andere collega’s) verantwoordelijk voor een aantal gezinnen, waarbij je nauw samenwerkt en ieder bezig bent met je eigen expertise. Zo vul je elkaar aan en zorg je voor een succesvolle behandeling voor het gehele gezin!

Kinderen uit de Knel (KudK) is een groepsbehandeling voor gezinnen in een complexe scheiding. Aan deze groepsbehandeling nemen ouderparen en hun kinderen in de leeftijd 4 tot 18 jaar deel. Doelstelling is de ouders te helpen om de onderlinge spanningen te verminderen, opdat zij kunnen zorgen voor een opvoedingsklimaat dat ‘goed genoeg’ is voor de kinderen. Het gaat om het de-escaleren van de strijd en het weer centraal stellen van de kinderen. Er is een oudergroep en een aparte kindergroep, die gelijktijdig plaatsvinden.
KudK is een systeembehandeling, waarbij vooral gekeken wordt naar een verandering bij ouders. Ook wordt er een beroep gedaan op het netwerk van de gezinnen. In voorbereiding op de groepsbehandeling vinden intakegesprekken en een netwerkbijeenkomst plaats. Op zoek naar meer informatie over de behandeling? Alles is terug te vinden op onze website!

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als Orthopedagoog Generalist, GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog;
• Een afgeronde systeemopleiding is een pre. Je hebt ervaring in het behandelen van jongeren en systemen;
• Het KudK groepsprogramma vindt op woensdagen plaats, daarom ben je in ieder geval beschikbaar om op woensdag te werken. Overige werkdagen bespreken we graag samen met jou;
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar hebt ook plezier om samen te werken in ons KudK team. Je hebt een proactieve houding en bent doortastend;
• Je kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je empathisch, nieuwsgierig, respectvol en flexibel.

Wat wij bieden
• Een bruto maandsalaris conform CAO GGZ, op basis van opleiding en ervaring. Ben jij Orthopedagoog Generalist of GZ-psycholoog? Dan kom je terecht in FWG 65 (maximaal €5734). Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog? In dat geval bieden wij FWG 70 (maximaal €6836). Bedragen zijn gebaseerd op 36 uur per week.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in de dagelijkse behandelpraktijk.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding.
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie of een oriënterend gesprek? Tanja van Vugt staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-13026002.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend