Kind & Jeugd Psychiater (8 uur, uitbreiding mogelijk) – Regio Zeeland/West-Brabant

Binnen de Viersprong streven we ernaar om steeds meer jongeren en gezinnen beter te maken, daarom breiden we in regio West-Brabant en Zeeland uit met een tweede MST-CAN* team en we hebben jou daarbij nodig.

Wat ga je doen binnen deze functie?
In deze functie werk je voornamelijk met jeugd tussen 6-18 jaar. Je verricht psychiatrische diagnostiek, bent verantwoordelijk voor het integreren van psychiatrisch en psychologisch denken in de diagnostiek en je voert het psychiatrisch deel van de behandelingen uit in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van het programma. In het multidisciplinaire team werk je samen met ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor kennisoverdracht, intervisie en supervisie. Daarbij werk je ook nauw samen met collega psychiaters. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect. Je neemt deel aan de psychiater-achterwachtdienst van de Viersprong en draagt bij aan de AIOS opleiding.

De Viersprong vindt het belangrijk dat psychiaters, naast hun vaste taken, zich ook bezig kunnen houden met psychotherapie en/of onderzoek. Desgewenst kan de functie uitgebreid worden met individuele psychotherapie binnen één van onze behandelprogramma’s. Er zijn mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. Je kan meedenken in innovaties en er is een mogelijkheid om te participeren in kennisontwikkeling en -overdracht. In gesprek bekijken we samen met jou wat je wensen zijn. Tevens zijn er mogelijkheden tot uitbreiding in andere teams. Je specifieke taken en het aantal uur zullen we dan ook in samenspraak vaststellen.

*MST Child Abuse and Neglect (MST-CAN) is een evidence-based behandelprogramma voor gezinnen waar sprake is van kindermishandeling of verwaarlozing. De behandelingen zijn gericht op het voorkomen van uithuisplaatsing en vinden plaats in de natuurlijke leefomgeving van het kind of de jongere. Kijk voor meer informatie op www.mstcan.com en www.multisysteemtherapie.nl

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als kind & jeugd psychiater (MSRC);
• Je hebt affiniteit en ervaring met jongeren met complexe psychische problemen en met systemisch werken;
• Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding. Je reflecteert op eigen handelen en bent stressbestendig.

Wat wij jou bieden
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ/AMS regeling.
• Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
• Je maakt onderdeel uit van een nieuw team dat werkt volgens een evidence based methode die zeer succesvol is bij complexe doelgroepen. Je hebt de borging van een multidisciplinair team en van een bestaand, goed functionerend, zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.
• Er wordt doorlopend geïnvesteerd in je verdere ontwikkeling, onder andere door middel van opleiding en supervisie, waardoor jij maar ook het team zich kan ontwikkelen.
• Ook doet de Viersprong voortdurend onderzoek naar de (kosten)effectiviteit van de methoden en wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling, verbetering en onderbouwing van behandelmethoden.

Word jij onze nieuwe collega?
Wil je meebouwen aan dit nieuwe team? Dan gaan we graag met jou in gesprek en ontvangen we graag je sollicitatie. Heb je interesse maar wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met Sophie de Bruijn, Zorgmanager Jeugd West Brabant, via 088-7656832 of met Hanane al Khatari, MST CAN supervisor via 06-51346062.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend