GZ Psycholoog Voordeur (Jeugd) – Den Bosch

Als je gepassioneerd bent over uitdagend werk in psychodiagnostiek en indicatiestelling, dan is dit de functie waarin jij jouw expertise perfect kunt inzetten! In deze rol ga je de samenwerking met de cliënt en ouders of verzorgers en ben je eerste aanspreekpunt voor de jonge client.  Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

“Werken in het Voordeur-team in Den Bosch is een verademing. Een gedegen team waar je meteen vertrouwen krijgt en wordt meegenomen in de leefwereld van cliënten met een persoonlijkheidsstoornis. Je mag meewerken aan een uitgebreide intakeprocedure waarin een cliënt in minstens drie gesprekken wordt gezien. Samen met minstens één collega en een gedegen team wordt op basis hiervan gekeken wat we uit ons uitgebreid behandelaanbod kunnen aanbieden. Ook andere onderzoeken naar intelligentie, autisme of ADHD zijn een mogelijkheid, wat het werk heel gevarieerd maakt. De Viersprong is een theoretisch en praktisch heel goed onderbouwde organisatie, waarin je met vertrouwen bevredigend werk kunt leveren. Een aanrader!” aldus Bart Neyrinck, Basispsycholoog in het Voordeur team. 

Wat ga je doen? 
Wij werken met jongeren in hun persoonlijkheidsontwikkeling dreigen vast te lopen. Het ‘voordeur’ team in Den Bosch onderzoekt met behulp van intakegesprekken en diagnostiek welke behandeling het best aansluit bij de jongeren en hun gezinnen. We bieden tevens gespecialiseerde diagnostiek (second opinions, expert diagnostiek en behandeladvies) voor cliënten, en verwijzers aan, evenals behandeling.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele diagnostisch proces van intake, diagnostiek en indicatiestelling volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten, met oog voor kwaliteit bij een patiëntenpopulatie met ernstige persoonlijkheidsproblematiek. Dit betekent dat het voeren van intakes en specialistische persoonlijkheidsdiagnostiek binnen jouw takenpakket hoort. Er wordt zowel classificerend als meer specialistisch psychologisch onderzoek verricht t.b.v. ‘eigen behandelprogramma’s’, alsook voor derden in het kader van een second opinion of behandeladvies. Je maakt deel uit van het team diagnostiek, neemt deel aan multidisciplinair overleg en adviseert ten aanzien van diagnostiek en behandeling van jeugd en hun systeem. In deze functie sta je in nauw contact met de behandelteams. Samenwerking in het netwerk in de regio wordt steeds belangrijker, dus ook dat kom je tegen in deze functie.

TPO-A 
In deze functie werk je tevens met Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO-A), een zeer cliëntgerichte vorm van diagnostiek waarbij de samenwerking tussen jou, de jongere en het systeem centraal staat. TPO wordt ingezet wanneer een cliënt of de omgeving van de cliënt vragen heeft met betrekking tot probleemgedrag of wanneer een behandeling of begeleiding onvoldoende lijkt te helpen. TPO gaat als vernieuwende methode verder waar andere vormen van onderzoek stoppen. De jonge client en het systeem worden actief betrokken tijdens het TPO, waarbij je als onderzoeker samen op zoek gaat naar de ontbrekende puzzelstukken om te begrijpen waar de problemen vandaan komen en de antwoorden op de onderzoeksvragen te vinden. Voor meer informatie over TPO verwijzen we je naar onze website

Naar wie zijn we op zoek? 
• Je hebt een afgeronde opleiding als GZ psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut; 
• Je hebt kennis van DSM-IV en DSM-5 classificatiesystemen; 
• Kennis van diagnostiek van persoonlijkheid, IQ, ADHD en ASS en eventueel TPO is een pre 
• Je hebt affiniteit en ervaring met diagnostiek en behandeling van jongeren met complexe psychische problemen en met systemisch werken; 
• Je bent empathisch, nieuwsgierig en respectvol. Je kunt goed zelfstandig als ook in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid; 
• Je bent flexibel en kunt inspelen op de transformatie binnen de jeugdzorg; 
• Je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en kunt goed planmatig werken. 

Wat wij jou bieden 
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Klinisch Psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 70 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.785,- en €7.419,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Een contract voor 24 uur per week. 
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Daphne de Lange, Zorgmanager Den Bosch, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06 17091874.
Indien je toch meer affiniteit met volwassenen hebt, maar inhoudelijk toch erg enthousiast bent geworden over een functie binnen de voordeur van de Viersprong, schroom dan niet om ook contact op te nemen. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend