GZ-psycholoog Voordeur (24-36 uur) – Rotterdam

Kom jij ons ‘Voordeur’ team versterken? Het team in Rotterdam is op zoek naar een nieuwe collega GZ-psycholoog!
Een functie voor 24-36 uur per week. Hoeveel uur wil jij aan de slag bij de Viersprong? De taken binnen de Voordeur kunnen ook gecombineerd worden met uren in een behandelprogramma.

Wat ga je doen?
We behandelen binnen onze volwassen zorgcentra cliënten met ernstige persoonlijkheid problematiek (zowel cluster C als cluster B) volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met oog voor kwaliteit. We hebben een Centraal voordeurteam’ waarin intake, diagnostiek en indicatiestelling voor cliënten die mogelijk voor behandeling bij de Viersprong in aanmerking komen, wordt geboden.
Een multidisciplinair team (klinisch psychologen, GZ-psychologen, basispsychologen en psychiater) helpt cliënten actief hun problematiek goed te doorgronden en de juiste behandeling te vinden. We bieden tevens gespecialiseerde diagnostiek (second opinion, expert diagnostiek en behandeladvies) voor cliënten en verwijzers. Er wordt zowel gestandaardiseerd als meer specialistisch psychologisch onderzoek verricht.

Na kennismaking en inwerken zijn uren thuiswerken bespreekbaar.

De volgende werkzaamheden worden verricht:
• Als GZ psycholoog/klinisch psycholoog voer je intake- en adviesgesprekken met cliënten en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van classificerende diagnostiek en verdiepend psychodiagnostisch onderzoek (denk aan persoonlijkheid, ASS, ADHD).
• Je neemt deel aan het multidisciplinair indicatieoverleg en overlegt met cliënten, collega’s en verwijzers over de juiste diagnose en behandeladvies.
• Je bent regiebehandelaar en geeft in voorkomende gevallen werkbegeleiding aan basispsychologen.
• Afhankelijk van jouw ervaring en interesse is het mogelijk om op termijn de functie uit te breiden met het uitvoeren van Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO). TPO is een vorm van psychologisch onderzoek, ontwikkeld door S. Finn (www.therapeuticassessment.com). TPO gaat verder waar andere vormen van onderzoek stoppen. In deze vernieuwende methode staat de samenwerking tussen diagnosticus en cliënt centraal. De onderzoeksvragen worden geformuleerd in samenwerking met de cliënt en de cliënt is een belangrijke deelnemer in het onderzoek, niet enkel een bron van informatie.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG registratie als GZ-psycholoog en hebt bij voorkeur ervaring met psychodiagnostisch onderzoek.
• Je kunt goed zelfstandig werken, omgaan met druk en verantwoordelijkheid dragen in het intakeproces en als regiebehandelaar.
• Je kunt creatief meedenken en gaat graag uitdagingen aan.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.848,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een contract van 24-36 uur per week. Wat past er bij jou?
• We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse (online) trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij degene die zich in dit profiel herkent en denkt “ja, dit wil ik!”. Dan ontvangen we graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie? Linda Rombout, Zorgmanager Rotterdam Volwassenen, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 088-7656 501.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend