Verpleegkundig Specialist, GZ psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog GIT-PD (20-36 uur) – Amsterdam

Naast de reguliere behandelingen investeren we ook in nieuwe programma’s zoals GIT-PD. GIT-PD staat voor Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders en is voor de Viersprong een nieuwe behandeling voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. We zoeken voor dit programma in Amsterdam een nieuwe collega.
De functie binnen deze behandeling staat open voor maximaal 24 uur. Wil je liever meer uur werken? Combineren is mogelijk! In dat geval komen we er graag samen achter welke behandeling nog meer bij jou past.

Wat ga je doen binnen deze functie?
Je behandelt volwassenen met een cluster C en/of borderline persoonlijkheidsstoornis in een intensief ambulante setting. Je bent regiebehandelaar binnen GIT-PD en geeft daarbij zowel individuele- als groepstherapie. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen een ervaren team van professionals. Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en kunt zelf bijdragen aan innovaties. Een combinatie met andere taken is mogelijk. Hierbij moet je denken aan werkzaamheden in een ander behandelprogramma of ons intake- en diagnostiekteam, onderdeel uitmaken van toekomstige onderzoekslijnen of verzorgen van kennisoverdracht via presentaties, publicaties en opleidingen.

Ontwikkeling GIT-PD
GIT-PD werd ontwikkeld door het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen als alternatief voor ongestructureerde zorg voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. GIT-PD integreert de gemeenschappelijke kenmerken van bewezen effectieve behandelingen, zoals structuur, voorspelbaarheid en holding binnen de therapeutische relatie. Dit wordt binnen GIT-PD aangevuld met innovaties die passen bij de recente visie op behandeling van persoonlijkheidsstoornissen. Het gaat hier om een hoogspecialistische en volwaardige behandeling, gebaseerd op de bewezen effectiviteit van de zogenaamde non-specifieke factoren, zoals de therapeutische relatie, concrete doelen, een duidelijke rationale, afwisseling individueel en groepscontacten etc. De behandeling bestaat uit drie aaneengesloten fasen. Als blijkt dat er na de eerste fase een meer intensieve behandeling nodig is, zal de cliënt worden doorverwezen naar één van de andere hoogspecialistische behandelingen van de Viersprong.

Hoe ziet GIT-PD er concreet uit?
Een cliënt krijgt een uitgebreide (systeem)assessment door een regiebehandelaar, en volgt een groepsgewijs modulair programma, coachingsgroepen en individuele zorg op maat. Natuurlijk worden deze gesprekken en modules ingebed in een teamstructuur met multidisciplinair overleg, supervisie en intervisie. Wil je meer weten over GIT-PD, bekijk dan onze website.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG-registratie als Verpleegkundig Specialist, GZ psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut;
• Je hebt affiniteit met het werken met volwassenen met een persoonlijkheidsstoornis;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op eigen handelen;
• Je bent een teamspeler, die ook goed zelfstandig kan functioneren.

Wat wij jou bieden:
Vind je het interessant om met cliënten te werken met persoonlijkheidsproblematiek en wil je hen door middel van individuele en groepsbehandeling weer perspectief op het leven bieden? Dan is dit zonder twijfel een interessante, uitdagende en dynamische functie voor je.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ; salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Er wordt doorlopend geïnvesteerd in je verdere ontwikkeling, onder andere door middel van opleiding, waardoor jij maar ook het team zich snel kan ontwikkelen.
• Je wordt ingebed in een multidisciplinair team met supervisie en intervisie en er zijn wekelijkse patiënten overleggen.
• Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. 
• Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij de collega die wij zoeken, herken je jezelf in dit profiel en denkt “ja, dit wil ik!”. Dan ontvangen we graag je sollicitatie en gaan we graag met jou in gesprek. Voor vragen en extra informatie kan je contact opnemen met Martin van der Zwaag, Zorgmanager Volwassenen Amsterdam, te bereiken op 06-46118805.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.
De Viersprong verlangt van iedere nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend