GZ psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog Voordeur – Bergen op Zoom

Ben jij iemand die echt wil weten wat er met een jongere aan de hand is? Zie je uitdaging en werkplezier in psychodiagnostiek waar de samenwerking tussen jou als diagnosticus, de jongere en het systeem centraal staat? Dan is deze functie van diagnosticus echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Wij werken met jongeren die door hun gedragsproblemen en/of emotie-regulatieproblemen dreigen vast te lopen. Het ‘voordeur’ team van zorgcentrum Jeugd in Bergen op Zoom onderzoekt met behulp van intakegesprekken en diagnostiek welke behandeling het best aansluit bij de jongeren en hun gezinnen. We bieden tevens gespecialiseerde diagnostiek (second opinions, expert diagnostiek en behandeladvies) voor cliënten en verwijzers en behandeling aan.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele diagnostisch proces van intake, diagnostiek en indicatiestelling volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten, met oog voor kwaliteit bij een patiëntenpopulatie met ernstige persoonlijkheidsproblematiek. Het uitvoeren van intakes en specialistische persoonlijkheidsdiagnostiek binnen het Voordeur team behoort tot jouw taak. Er wordt zowel classificerend als meer specialistisch psychologisch onderzoek verricht t.b.v. ‘eigen programma’s’, alsook voor derden in het kader van een second opinion of behandeladvies. Je maakt deel uit van het team diagnostiek en neemt deel als onderzoeker en adviseert ten aanzien van diagnostiek en behandeling van jeugd en hun systeem. In deze functie sta je in nauw contact met de behandelunits.

Indien je meer dan 20 uur per week wilt werken, is het mogelijk om deze functie te combineren met werkzaamheden binnen één van onze behandelprogramma’s voor gedrag-, persoonlijkheids- en/of systeembehandelingen.

TPO-A
In deze functie werk je met Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO-A) waarbij de samenwerking tussen jou, de jongere en het systeem centraal staat. TPO wordt ingezet wanneer een cliënt of de omgeving van de cliënt vragen heeft met betrekking tot probleemgedrag of wanneer een behandeling of begeleiding onvoldoende lijkt te helpen. TPO gaat verder waar andere vormen van onderzoek stoppen. In deze vernieuwende methode staat de samenwerking tussen diagnosticus en cliënt centraal. De onderzoeksvragen worden geformuleerd in samenwerking met de cliënt en de cliënt is een belangrijke deelnemer in het onderzoek, niet enkel een bron van informatie. Voor meer informatie over TPO verwijzen we je naar onze website.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde opleiding als GZ psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut;
• Je hebt kennis van DSM-IV en DSM-5 classificatiesystemen;
• Kennis van diagnostiek van persoonlijkheid, IQ, ADHD en ASS en eventueel TPO is een pre;
• Je hebt affiniteit en ervaring met diagnostiek en behandeling van jongeren met complexe psychische problemen en met systemisch werken;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig en respectvol. Je kunt goed zelfstandig als ook in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
• Je bent flexibel en kunt inspelen op de transformatie binnen de jeugdzorg;
• Je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en kunt goed planmatig werken.

Wat wij jou bieden:
• Basispsycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Klinisch Psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 70 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.785,- en €7.419,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een contract voor 20-36 uur per week.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Karen Braamse, Klinisch psycholoog/voordeur jeugd de Viersprong/ projectleiding Matched Care Zeeland of Sophie de Bruijn, GZ psycholoog en Zorgmanager jeugd, staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken via 088 -7656 832 (Karen) 06-52021626.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?