Klinisch Psycholoog (8-36 uur) – Amsterdam

Ben jij iemand die echt wil weten wat er met een cliënt aan de hand is? Zie je uitdaging en werkplezier in psychodiagnostiek waar de samenwerking tussen jou als diagnosticus en de cliënt centraal staat? Dan is deze functie van diagnosticus echt iets voor jou!

Wil jij ook specialist in persoonlijkheid worden?
Dan kunnen we je bij de Viersprong in Amsterdam een fantastisch leer- en ontwikkeltraject aanbieden. De Viersprong is een Top Klinisch GGZ instelling die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We hebben een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling binnen de GGZ aanbiedt. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan continue deskundigheidsbevordering door middel van intervisies en supervisies.

In deze functie maak je deel uit van het intake- en diagnostiekteam voor cliënten met cluster B en C persoonlijkheidsproblematiek die voor behandeling in aanmerking willen komen. Hier bieden we tevens Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO), een kortdurend behandeltraject waarbij je samen met een cliënt op zoek gaat naar antwoorden op vragen die hij of zij over zichzelf heeft. Binnen de Viersprong bieden we opleidingen en cursussen aan om je te bekwamen in deze techniek. Je bent verantwoordelijk voor het gehele diagnostisch proces van intake, diagnostiek en indicatiestelling. Het uitvoeren van intakes en specialistische persoonlijkheidsdiagnostiek binnen het Voordeur team behoort tot jouw taak. Jouw bijdrage in het hele behandelproces van een cliënt is een belangrijke; de intake is één van de eerste kennismakingsmomenten met de Viersprong, waarin de basis gelegd kan worden voor het krijgen van vertrouwen in een behandeling, én hoop dat de behandeling zal werken.

Afhankelijk van je wensen, en van de ontwikkelingen, kun je voor een deel van je uren gaan werken in een behandelteam. Zo doe je kennis en ervaring op over het hele traject van aanmelding tot afsluiting van de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en word je opgeleid tot een échte specialist op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek. De groeiende vraag naar behandelingen binnen de GGZ heeft als gevolg dat er een constante ontwikkeling is in de behandelingen die de Viersprong aanbiedt. Om je te bekwamen in deze behandelingen bieden we je interne opleidingstrajecten aan.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als klinisch psycholoog;
• Je bent ervaren in diagnostiek en hebt kennis van DSM-IV en DSM-5 classificatiesystemen;
• Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
• Je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en kunt goed planmatig werken;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig, respectvol en flexibel;
• Je hebt affiniteit met deze uitdagende doelgroep, ervaring is een pre.

Wat wij bieden
Een uitdagende en boeiende baan binnen een dynamische omgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden en enthousiaste collega’s. Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in je dagelijkse behandelpraktijk. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij degene die zich in dit profiel herkent en denkt “ja, dit wil ik!”. Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Nieuwsgierig maar wil je eerst meer informatie? Dan staat Martin van der Zwaag, zorgmanager volwassenen Amsterdam, je graag te woord. Hij is te bereiken via 06-46118805.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend