GZ-psycholoog /Psychotherapeut/ Klinisch psycholoog MBT – Amsterdam

Wil jij als GZ Psycholoog/Psychotherapeut/ Klinisch psycholoog bijdragen aan de groei en ontwikkeling van cliënten met een borderline persoonlijkheidsstoornis? Sluit je aan bij ons dynamische MBT-team voor volwassenen in Amsterdam! Hier krijg je de kans om individuele- en groepspsychotherapie te bieden, behandelmodules te ontwikkelen en samen te werken in een multidisciplinair team. Samen creëren we een optimale behandeling voor onze cliënten. Doe mee en maak het verschil bij De Viersprong! 

Wat ga je doen? 
Als GZ-psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch psycholoog binnen MBT geef je in een ambulante setting individuele- en groepspsychotherapie aan volwassen cliënten met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Samen met een collega psycholoog, systeemtherapeut, psychiater en sociotherapeut zul je deze behandelingen vormgeven. Hierbij is er veel ruimte voor collegiale intervisie en teamsupervisie. Alles met als doel om een optimale behandeling te bieden. 
 
Wat ga je als GZ Psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch psycholoog in het MBT Team voor volwassenen doen? 

 • Je biedt individuele- en groepspsychotherapie aan cliënten met een borderline persoonlijkheidsstoornis.  
 • Je werkt volgens het kwaliteitssysteem van MBT Nederland om de kwaliteit van de behandeling te waarborgen. 
 • Je ontwikkelt behandelinhoudelijke modules op basis van specifieke aandachtspunten van cliënten, zoals systeemtherapie, vaktherapie, trauma-focused MBT of EMDR en past deze ook toe. 

Op zoek naar meer informatie over MBT? Alles vind je hier! 
 
De kwaliteit van de MBT-behandeling wordt geborgd door het kwaliteitssysteem van MBT Nederland. Daarnaast biedt de Viersprong jou alle nodige scholing en training. Jij zorgt voor de cliënt, wij zorgen voor jou!  

Naar wie zijn we op zoek? 

 • Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch psycholoog; 
 • Je hebt affiniteit met volwassenen met persoonlijkheidsstoornissen; 
 • Bij voorkeur heb je al wat kennis van de MBT-methodiek. Is dit nog niet het geval? Dan helpt de Viersprong jou door middel van een opleidingstraject om de MBT-methodiek eigen te maken. We maken dan bij aanvang van je dienstverband een goed opleidingstraject met scholing en opleidingssupervisies; 
 • Je bent reflectief sterk, stressbestendig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Bovenal ben je een goede teamspeler om samen de behandeling vorm te geven; 
 • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding; 
 • Een combinatie van werkzaamheden in het MBT-team en een andere behandelmethodiek of diagnostiek is eventueel mogelijk.  

Wat wij jou bieden 

 • Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.  
 • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
 • Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. 
 • De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding. 
 • Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Academy, waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen.   
 • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.   
 • In samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling krijg jij alle ruimte om de wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Ben je enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!  
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Noor de Klerk, Zorgmanager Volwassenen Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-16055464. 
 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?