GZ Psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog – Amsterdam

Is Schematherapie de behandelmethode voor jou? Of wil jij je kennis en kunde misschien wel inzetten bij meerdere behandelingen? De Viersprong in Amsterdam zoekt een nieuwe collega!

Wat ga je doen binnen deze functie?
Schematherapie bij de Viersprong Amsterdam bestaat uit (intensieve) ambulante therapie voor volwassenen met persoonlijkheidsproblematiek. Als medewerker in dit team zal je zowel individuele- als groepsschematherapie geven. Het schematherapieteam van de Viersprong Amsterdam is een deskundig, enthousiast en actief team die gezamenlijk streven naar pro-fessionele zorg op hoog niveau.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt relevante werkervaring en een BIG registratie als GZ psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch psycholoog.
• Je bent reeds schematherapeut, of hebt de ambitie je hiertoe te ontwikkelen.
• Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig functioneren.
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen.

Wat wij jou bieden:
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.141,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €7.273,-. Conform CAO GGZ, FWG 70.
• Door alle ontwikkelingen en de doelgroep staat je zonder twijfel een interessante, uitdagende en dynamische functie te wachten binnen een zeer professioneel team.
• Er bestaat een mogelijkheid om een intern opleidingstraject te volgen om ervaring op te doen en uit te groeien tot schematherapeut/supervisor.
• De functie is mogelijk te combineren met werkzaamheden binnen één van onze andere behandelprogramma’s. We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken waar jouw affiniteit ligt en te onderzoeken welke werkzaamheden nog meer mogelijk zijn.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Noor de Klerk, Klinisch psycholoog en zorgmanager Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-16055464.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend