GZ- psycholoog/ Psychotherapeut/ Klinisch Psycholoog Jeugd – Amsterdam

Zin om aan de slag te gaan met een bewezen effectieve aanpak? Het verschil maken in het leven van jonge cliënten en hun gezinnen? De Viersprong nodigt jou van harte uit! 

Wat ga je doen in deze functie?
We hebben een boeiende kans bij het team Schematherapie Adolescenten in Amsterdam voor een GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog. Als jij enthousiast bent over het werken met jongeren tussen de 15 en 18 jaar en hun omgeving, en je houdt van samenwerken in teamverband, dan is dit jouw kans!  

Binnen dit team geef je zowel individuele- als groepsschematherapie bij cliënten tussen de 15 en 18 jaar en hun systemen. Samen met het team, bestaande uit een andere psycholoog of orthopedagoog, systeemtherapeut, psychiater en sociotherapeut geef je vorm aan deze behandelingen. Binnen deze samenwerking is er volop ruimte voor collegiale intervisie en teamsupervisie. Je maakt echt het verschil en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de jongeren die je begeleidt. Solliciteer nu en word een waardevolle toevoeging aan ons team! 
 

Naar wie zijn we op zoek? 
• Je hebt een BIG registratie als GZ-psycholoog, Psychotherapeut of, Klinisch Psycholoog. 
• Je hebt affiniteit met adolescenten volwassenen (15-18 jaar) met persoonljikheidsproblematiek. 
• Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met schematherapie.  
Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband. 

Wat wij bieden 
Stap je in deze rol als GZ Psycholoog dan heb je een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties. 
• Stap je in deze rol als Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog dan heb je een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 70 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.785,- en €7.419,- afhankelijk van ervaring en
kwalificaties
.
 
• 8,33 % eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
• Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. In overleg zijn er eventueel taken mogelijk binnen andere teams.  
De Viersprong biedt een gedegen opleidingsroute in schematherapie. 
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen.   
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.   

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend