GZ-Psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog (20-36 uur) – Amsterdam

Is Schematherapie de behandelmethode voor jou? Of wil jij je kennis en kunde misschien wel inzetten bij meerdere behandelingen? De Viersprong in Amsterdam zoekt een nieuwe collega! 
Binnen Schematherapie staat de vacature open voor maximaal 24 uur. Wil je meer uur per week aan de slag (tot 36 uur)? Dat kan! Door te combineren met verschillende behandelingen kunnen wij jou een afwisselende, uitdagende en vooral prachtige baan aanbieden.

Wat ga je doen binnen deze functie?
Je behandelt persoonlijkheidsproblematiek cluster B en C en geeft individuele- en groepsschematherapie. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen een ervaren team van professionals. Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Ook participeer je in het opleidingstraject

De afdeling Schematherapie bestaat uit ambulante therapie voor volwassenen. Zij ervaren gedurende langere tijd psychische problemen (o.a. stemming, angst en laag zelfbeeld) waarbij eerdere hulpverlening onvoldoende heeft geholpen. Er is sprake van herhalingspatronen die ervoor zorgen dat er problemen zijn in bijvoorbeeld intieme relaties, op werk en/ of opleiding. De schematherapie behandelingen zijn gestoeld op de jarenlange ervaring van de Viersprong met Schematherapie in groepen (Muste e.a., 2009) en het internationale model van groepsschematherapie (Farrell en Shaw, 2012).

Deze functie is mogelijk te combineren met werkzaamheden binnen één van onze andere programma’s, zoals de voordeur of DGT. We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken waar jouw affiniteit ligt en te onderzoeken welke werkzaamheden nog meer mogelijk zijn.

Ben je klinisch psycholoog? Dan bieden we je de mogelijkheid om naast het behandelen van cliënten, je ook te richten op coördinerende taken. Je bent hierin de kartrekker van het team en zit de MDO’s voor.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt relevante werkervaring en een BIG registratie als psycholoog, GZ psycholoog of klinisch psycholoog;
• Je bent bekend met schematherapie;
• Je bent reeds schematherapeut, of hebt de ambitie je hiertoe te ontwikkelen. Voor dit opleidingstraject worden de nodige faciliteiten geboden;
• Samenwerken in een team vind je prettig, echter kan je ook goed zelfstandig functioneren;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen.

Wat wij bieden
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ; salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Door alle ontwikkelingen en de doelgroep staat je zonder twijfel een interessante, uitdagende en dynamische functie te wachten binnen een zeer professioneel team.
• Er bestaat een mogelijkheid om een intern opleidingstraject te volgen om ervaring op te doen en uit te groeien tot schematherapeut/supervisor.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy en het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op 
www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend