GZ-Psycholoog / Psychotherapeut – Halsteren

Ben jij een bevlogen BIG geregistreerde behandelaar met een passie voor schematherapie? Wil je een verschil maken in het leven van volwassenen met persoonlijkheidsproblemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen? 
Als BIG geregistreerde regiebehandelaar geef je wekelijks individuele therapie en groepstherapie aan volwassenen met persoonlijkheidsproblemen. Het team waarin je terecht komt bestaat uit een GZ-psycholoog, sociotherapeut, psychiater en een systeemtherapeut. Op dit moment is er ruimte voor een nieuwe behandelaar in het ambulante team cluster C/ NAO. 

Jouw taken bestaan uit: 

 • Het wekelijks bieden van individuele schematherapie groepsschematherapie aan cliënten met diverse persoonlijkheidsproblemen.  

 • Het opstellen van casus conptualisaties en zorgplannen om cliënten te helpen hun doelen te bereiken. 

 • Samenwerken in een multidisciplinair team. Je werkt nauw samen met GZ-psychologen, sociotherapeuten, psychiaters en systeemtherapeuten om de best mogelijke zorg te bieden. 

 • Het monitoren en evalueren van behandeltrajecten. Je volgt de voortgang van de behandelingen op de voet en zorgt ervoor dat de doelstellingen binnen de gestelde tijd worden behaald. 

 

Naar wie zijn we op zoek? 

 •  Jij hebt een BIG-registratie als GZ-Psycholoog (eventueel met de specialisatie Klinisch Psycholoog) of Psychotherapeut; 
 • Ervaring met en/ of opleiding in de schematherapie is een pré, maar je bent tenminste bereid je hierin verder te scholen middels opleiding en supervisie;  

 • Je vindt intensief samenwerken in een multidisciplinair team prettig; 

 • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding. 

 • Je hebt het vermogen om te reflecteren op jouw eigen handelen. 
   

Wat wij jou bieden: 

Een salaris conform CAO-GGZ, afhankelijk van ervaring en kwalificaties zal je worden ingeschaald. 

8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 

Een contract voor 16-24 uur per week, werkdagen in overleg (36 uur is mogelijk, maar dan gecombineerd met werkzaamheden in een ander team). 

Essentiele supervisie, opleiding, teamintervisie en -supervisie. 

Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 

Een vaste werkplek op onze locatie in Halsteren. 

Een boeiende, uitdagende en dynamische functie in een professioneel team. 

Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! 
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995 of 088-76 56 200. 

 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

  *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?