GZ-psycholoog/Psychotherapeut DGT (18-36 uur) – Amsterdam

Team DGT (dialectische gedragstherapie) in Amsterdam heeft ruimte voor een nieuwe collega. Wil jij als GZ-psycholoog/Psychotherapeut werken met deze behandeling? Wij verwelkomen jou graag!
18 uur per week niet direct wat je zoekt? Binnen de Viersprong is er ruimte om meer uur te werken. DGT kan gecombineerd worden met een ander behandelprogramma.

Wat ga je doen?
In de functie GZ-psycholoog/Psychotherapeut binnen DGT ben jij de behandelaar die zich richt op het verminderen van zelfdestructieve gedragingen, het inzicht krijgen in disfunctionele gedachten en het vergroten van vaardigheden om met (heftige) emoties en gedachten om te gaan. Het eigen maken van deze vaardigheden zal helpen om op een gezonde en effectieve manier relaties aan te gaan, emoties te beleven en op een respectvolle manier met jezelf en problemen in het alledaagse leven om te gaan.

Dialectische gedragstherapie (DGT) is een behandeling voor mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis, die tekort schieten in de vaardigheden om emoties te reguleren en heftige gevoelens te verdragen. DGT is een vorm van cognitieve gedragstherapie, die werd ontworpen door professor Marsha M. Linehan aan de Universiteit van Washington.
De behandeling duurt 1 jaar, wat plaatsvindt in een ambulante setting. Hierbij wordt vaardigheidstraining gegeven in groepsverband en middels individuele coaching.

Op zoek naar alle informatie over DGT? Bezoek de website of lees onze folder!
Kom jij het team versterken?

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG registratie als GZ-psycholoog of Psychotherapeut;
• Je hebt affiniteit met volwassenen (18 jaar en ouder) met een borderline persoonlijkheidsstoornis;
• Bij voorkeur heb je al wat kennis van de DGT methodiek. Is dit nog niet het geval? Dan helpt de Viersprong jou! We maken bij aanvang van je dienstverband een goed opleidingstraject met scholing en opleidingssupervisies;
• Je bent reflectief sterk, stressbestendig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Bovenal ben je een goede teamspeler om samen de behandeling vorm te geven;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding;
• In ieder geval op donderdag en vrijdag ben jij beschikbaar.

Wat wij bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.973,-. Conform CAO GGZ, FWG 70. Afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.
• Het combineren van meerdere behandelprogramma’s behoort tot de mogelijkheden.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding.
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Noor de Klerk, Zorgmanager Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-16055464.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend