GZ-psycholoog/Psycholoog/Orthopedagoog voor samenwerkingsverbanden – Den Bosch

Vanuit de Viersprong kiezen wij ervoor ook in netwerken samen te werken om de zorg voor gezinnen te verbeteren. In de regio ’s-Hertogenbosch doen we dat binnen Crossroads voor de regio Hart voor Brabant en MultiConnect in de regio Eindhoven. Voor deze samenwerkingverbanden zoeken we een collega als GZ-Pscyholoog/Psycholoog/Orthopedagoog Generalist.

Wat ga je doen bnnen deze functie?
Naast bovengenoemde samenwerkingsverbanden, nemen we ook deel aan transfertafels waar complexe casussen besproken worden. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het deelnemen en verder vormgeven aan deze samenwerkingsverbanden. Soms aan een aanmeldtafel, soms om aanmeldgesprekken te voeren en soms om de zorg te coördineren rondom complexe casussen. Je maakt onderdeel uit van het Diagnostiekteam wat zich richt op persoonlijkheidsproblematiek en systeemintervisies. Net als de collega’s in het diagnostiekteam vorm je het gezicht en de voordeur van de Viersprong in Den Bosch zowel voor de persoonlijkheidsbehandelingen als de systeeminterventies. Jouw rol is cruciaal voor gezinnen met complexe problematiek in onze regio. Jij zoekt de verbinding met verschillende disciplines om effectieve oplossingen te bieden en de belangen van de cliënt in het oog te houden.   

Als GZ-psycholoog of gedragswetenschapper ben jij de specialist. Je hebt de methodologische kennis om beslissingen te kunnen nemen en je collega’s verder te helpen. In nauw overleg voer je analyses uit, onderbouw je de best passende behandeling en stemt dit af met cliënt en andere betrokkenen. Binnen Crossroads pas je triage toe op de aangemelde hulpvragen en beoordeel jij bij welke netwerkpartner en met welke hulpverlening de cliënt het best geholpen is. Zelfstandig of in samenspraak met collega-hulpverleners. 

Je verantwoordelijkheden zijn: 

  • Uitvoeren van aanmeldgesprekken en het beoordelen van de hulpvraag van cliënten; 

  • Deelnemen aan aanmeld- of transfertafels in de regio waar complexe problematiek besproken wordt; 

  • Coördineren van de samenwerking tussen verschillende betrokken partijen, zoals zorgverleners, instanties en familieleden; 

  • Zorgdragen voor een gedegen en accurate administratie van cliëntgegevens. 

Welke samenewerkingsverbanden betreft het? 
In de regio Hart van Brabant zet de zorgcombinatie Crossroads zich vanaf 1 januari 2023 gezamenlijk in om de hoog specialistische jeugd- en crisiszorg samen te organiseren. De Viersprong werkt hierbij samen met Amarant, Sterk Huis en GGz Breburg en vier strategische samenwerkingspartners (Koraal groep, Novadic Kentron, Reinier van Arkel en stichting De As). Ieder vanuit hun eigen expertise om zo de jongeren zo snel, zo zelfstandig en zo ‘thuis’ mogelijke zorg te bieden. Bij Crossroads is deze kennis en hulp dus in één team gebundeld. Vanuit jouw inhoudelijke expertise over GGZ fungeer je als sparringpartner voor ouders, toegangsmedewerkers, gezinsvoogden en collega-instellingen. Jij wordt ingezet voor het aanmeldpunt voor Crossroads. Een soortgelijk samenwerkingsverband is MultiConnect in de regio Eindhoven. 

 

Naar wie zijn we op zoek? 
Je hebt bij voorkeur een afgeronde WO-opleiding Psychologie/Pedagogiek, maar reageer ook als je veel ervaring hebt als basispsycholoog of orthopedagoog in dit soort samenwerkingsverbanden. 
• Je hebt de kennis van het Jeugdhulp netwerk in Noord-Brabant, dit is een pré; 
Je kunt probleemoplossend denken en bent stressbestendig bij het omgaan met hoogcomplexe casussen.; 
Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid; 
Je staat stevig in je schoenen; 
Je bent empathisch, nieuwsgierig, respectvol en flexibel; 

Wat wij jou bieden: 
• Ben je een GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist? Dan krijg je een salaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
• Een contract voor 24 uur per week. 
• Je begint met een aanstelling voor bepaalde tijd, met de intentie, bij gebleken geschiktheid, dit om te zetten in een vaste aanstelling. 
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 
 
Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Daphne de Lange manager persoonlijkheidsproblematiek staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 06-17091874.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! 
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

 

 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?