GZ-psycholoog Psychodiagnostiek (8-36 uur) – Breda

We gaan iets nieuws doen!
Daarom zoeken we meerdere nieuwe medewerkers (Psychotherapeuten, Klinisch psychologen, GZ-psychologen). Heb je een hart voor diagnostiek en wil je het beste uit jezelf en de cliënt halen? Dan willen wij jou graag aan boord!

Op 25 mei 2023 organiseren wij van 17:00 tot 19:00 uur een inloopbijeenkomst! Je bent van harte welkom om, op onze locatie in Breda, alle informatie te ontvangen en al je vragen te stellen. Zien wij je daar?
Aanmelden? Stuur een mail naar anneke.van.doorn@deviersprong.nl. Vervolgens ontvang jij van ons alle benodigde informatie.

Wat ga je doen?
De Viersprong heeft verschillende locaties en op iedere locatie werkt een voordeurteam. In elk voordeurteam werken Klinisch Psychologen, Psychotherapeuten, GZ-psychologen en Basispsychologen die met elkaar de beste diagnostische tools inzetten om de cliënt een optimaal (behandel)advies te kunnen geven.

Nu we op alle locaties voordeurteams geïnstalleerd hebben is het tijd om onze kennis en kunde nog verder te ontwikkelen en te bundelen. Daarom werken we toe naar een Psychodiagnostisch Expertise Centrum in Breda. Hier worden de nieuwste diagnostische innovaties toegepast en wordt gewerkt met een intakestraat, waardoor cliënten binnen een week horen wat hun behandeladvies is geworden. Dat houdt voor medewerkers concreet in dat zij nog nauwer met elkaar samenwerken en getraind worden in deze werkwijze. De bedoeling is dat het zich ontwikkeld tot hét Psychodiagnostisch Expertise Centrum van de Viersprong. Benieuwd naar alle informatie over deze mooie ontwikkeling? Klik hier!

Als GZ-psycholoog ga jij werken met een gebundelde procedure; Intake én Diagnostiek op één dag. Verder draag jij bij aan het verder uitrollen en inzetten van het Alternative Model of Personality Disorder (AMPD) in de klinische praktijk. Daarnaast willen we Therapeutisch Psychodiagnostisch Onderzoek (TPO) verder ontwikkelen en adaptaties maken voor second opinion, korte en/of langere varianten. Tot slot willen we verder (wetenschappelijk) onderzoek doen naar nieuwe testen en nieuwe diagnostische visies. Dit alles met als doel om onze cliënten zo goed mogelijk te begrijpen en van de juiste adviezen te voorzien.

Herken jij jezelf hierin? En wil jij hier deel van uitmaken? Wij zijn op zoek naar collega’s die hun schouders hier mee onder willen zetten en hopen snel met jou kennis te maken! Een combinatie met behandelen is ook mogelijk.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je bent GZ-psycholoog en in het bezit van een BIG registratie;
• Ervaring met psychodiagnostisch onderzoek of de affiniteit en interesse om hier alle kennis over op te doen;
• Je kunt creatief meedenken en bouwt graag mee aan ons nieuwe centrum. Jij gaat graag alle uitdagingen aan;
• Je bent in staat om het visitekaartje van de Viersprong te zijn. Je bent het eerste contact vanuit de instelling met de cliënt en dat contact vinden we enorm belangrijk;
• Iemand die bereid is om anderen op te leiden en kennis uit te dragen;
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent tegelijkertijd ook een echte teamspeler.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.848,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een contract voor 8-36 uur per week. Wat past er bij jou? Alle mogelijkheden bespreken wij graag.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een uitdagende baan waar je al je kennis en ambitie in kwijt kunt, in een nieuw te ontwikkelen team.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en reageer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anneke van Doorn (Zorgmanager) en Hilde de Saeger (Specialismeleider Diagnostiek) staan je graag te woord. Ze zijn bereikbaar op 088 – 7656 832.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken.
Daarnaast voorzien we het werkveld van wetenschappelijk en inhoudelijk advies over kwaliteitsvolle psychodiagnostiek. Jaarlijks biedt de Viersprong een aanbod van scholing aan professionals en houden we het veld op de hoogte van recente psychodiagnostische ontwikkelingen. Ook intern is regelmatige deskundigheidsbevordering en ontwikkeling een speerpunt.
Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend