GZ-psycholoog, Orthopedagoog-generalist of Systeemtherapeut – Den Bosch

Multi Systeem Therapie Psychiatrie (MST PSY) is een uniek programma, en richt zich op een systemische behandeling van jeugdigen die ook psychiatrische problemen vertonen zoals; angst, dwang, depressie, suïcidaliteit, automutilatie of een psychose in remissie, eventueel gecombineerd met gedragsproblemen. Herstelinterventies van MST PSY richten zich op het verminderen van de psychi(atri)sche symptomen, versterken (herstel) van een passend pedagogisch ondersteund klimaat (ouders, school en peers), versterking van de autonomie, eigenheid (waarde) en verantwoordelijkheid van de jeugdige. Het ultieme doel is dat de jongere op een veilige manier thuis kan wonen.

In het Flexibel Interventie Team (FIT) behandel je vanuit een systeemtherapeutisch kader. Waarbij de aanmelding de individuele problematiek van de jongere is, zoals angst, trauma, beginnende persoonlijkheidsproblematiek, gedragsproblemen of complexe scheidingsproblematiek. De Viersprong heeft het FIT team opgericht om ook cliënten die niet bij onze overige behandelingen terecht kunnen, toch te kunnen helpen. Het FIT team richt zich op gezinsproblemen (systemische problemen), persoonlijkheidsstoornissen bij 1 of meerdere gezinsleden en/of gedragsproblemen bij 1 of meerdere kinderen, en waar nodig op traumabehandeling. Het is een prachtige werkplek die veel ruimte geeft voor eigen invulling en gebruik van je expertise als ervaren behandelaar.

Kom bij ons werken! Het zijn bijzonder inspirerende teams met fijne collega’s en een stabiel steunend management.

We zoeken voor beide teams een:

– MST PSY-supervisor, 36 uur (voor deze functie ben je een GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist en ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto).
– FIT-supervisor, minimaal 16 uur (voor deze functie ben je een GZ psycholoog, Orthopedagoog Generalist of Systeemtherapeut en ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto).
– FIT-behandelaar, minimaal 16 uur (voor deze functie heb je een registratie als Systeemtherapeut en ervaring in de GGZ).

We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met systemisch werken en bekend bent met het gebruik van cognitief gedragstherapeutische interventies; ervaring en/of registratie op dit gebied is een pré. Voor de vacature bij MST PSY ben je regelmatig bereikbaar buiten kantoortijden i.v.m. bereikbaarheidsdiensten en je beheerst de Engelse taal.

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende en boeiende baan binnen een dynamische omgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden en enthousiaste collega’s. Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in je dagelijkse praktijk. 
  • Je hebt flexibele werktijden waarbij je de afspraken samen met de gezinnen kunt inplannen.
  • Het is een zelfstandige functie maar je bent met je collega’s in het team betrokken bij de jongere, waardoor je samen zorgt voor een succesvolle behandeling. We bieden een gevarieerd behandeltraject waardoor je een diversiteit aan cliënten behandelt.
  • Bij MST PSY krijg je scholing en supervisie volgens het MST PSY model. Het is een functie met volop ontwikkelmogelijkheden waaronder basistrainingen, periodieke bijscholingen en wekelijkse supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen.  
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Jaarlijks krijg je €500 (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
  • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.  

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van (één van) deze vacatures? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, dan staan Kim Walraven (FIT) en Eefje van den Hoven (MST PSY) je graag te woord. Zij zijn te bereiken via respectievelijk 06-43238828 en 06-23508343. Het plannen van een oriënterend gesprek behoort zeker tot de mogelijkheden!

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op 
www.deviersprong.nl en Linkedin.
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend