GZ Psycholoog of Psychotherapeut MBT Jeugd (24-36 uur) – Rotterdam

Wil je graag werken bij een groeiend zorgcentrum in een diverse functie? Aan de slag met een bewezen effectieve methodiek die het verschil voor cliënten en hun gezinnen in grote problemen kan maken? Voor ons zorgcentrum in Rotterdam zijn we, voor het behandelprogramma Mentalization Based Treatment (gericht op adolescenten en jongvolwassenen), op zoek naar een nieuwe collega!

Wat ga je doen?
In Rotterdam behandelen we met een ambitieus team van MBT-therapeuten. Iedere dag zetten we ons maximaal in voor adolescenten en jongvolwassenen, van 14 tot 24 jaar binnen de borderline problematiek.

In deze functie geef je in een ambulante setting individuele- en groepspsychotherapie aan de cliënten. Samen met een individueel therapeut, systeemtherapeut, psychiater en sociotherapeut zul je deze behandelingen vormgeven. Hierbij is er veel ruimte voor collegiale intervisie en teamsupervisie. Alles met als doel om een optimale behandeling te bieden.
De kwaliteit van de MBT behandeling wordt geborgd door het kwaliteitssysteem van MBT Nederland. Daarnaast biedt de Viersprong jou alle nodige scholing en training. Jij zorgt voor de cliënt, wij zorgen voor jou! Heb je ambities op het gebied van kennisoverdracht, onderzoek, diagnostiek of andere behandelmogelijkheden? Ook daar spreken we je graag over.

MBT voor jongvolwassenen, ook wel JOVO genoemd, is een intensieve psychotherapeutische behandeling die zich richt op jongeren van 18 tot 24 jaar met ernstige emotionele en/of psychische klachten, die samenhangen met borderline. In de behandeling wordt gekeken naar zowel de jongere als ook de belangrijke systeemleden. Wil je meer weten over deze MBT methodiek, hier dan hier.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG-registratie als GZ psycholoog of Psychotherapeut;
• Je hebt affiniteit met jongeren (14 tot 24 jaar) met een borderline persoonlijkheidsstoornis;
• Bij voorkeur heb je al wat kennis van de MBT methodiek. Is dit nog niet het geval? Dan helpt de Viersprong jou door middel van een opleidingstraject om de MBT methodiek eigen te maken. We maken dan bij aanvang van je dienstverband een goed opleidingstraject met scholing en opleidingssupervisies;
• Je bent reflectief sterk, stressbestendig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Bovenal ben je een goede teamspeler om samen de behandeling vorm te geven;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding;
• Op (in ieder geval) dinsdag en vrijdag ben jij beschikbaar.

Wat wij jou bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.734,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Jaarlijks € 500 (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding.
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.
• In samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling krijg jij alle ruimte om de wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven.

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Linda Rombout, Zorgmanager Rotterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 088-7656501.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend