GZ-psycholoog of Psychotherapeut MBT (24-36 uur) – Bergen op Zoom

Wil je graag werken bij een groeiend zorgcentrum in een diverse functie? Aan de slag met een bewezen effectieve methodiek die het verschil voor cliënten kan maken? Het team MBT in Bergen op Zoom zoekt jou!

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog/Psychotherapeut binnen MBT geef je in een ambulante setting individuele- en groepspsychotherapie aan cliënten met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Samen met een collega Individueel Therapeut, Systeemtherapeut, Psychiater en Sociotherapeut zul je deze behandelingen vormgeven. Hierbij is er veel ruimte voor collegiale intervisie en teamsupervisie. Alles met als doel om een optimale behandeling te bieden.

Op zoek naar meer informatie over MBT? Alles vind je hier!

De kwaliteit van de MBT behandeling wordt geborgd door het kwaliteitssysteem van MBT Nederland. Daarnaast biedt de Viersprong jou alle nodige scholing en training. Jij zorgt voor de cliënt, wij zorgen voor jou!
Heb je ambities op het gebied van kennisoverdracht, onderzoek, diagnostiek of andere behandelmogelijkheden? Ook daar spreken we je graag over.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog of Psychotherapeut;
• Je hebt affiniteit met volwassenen met een borderline persoonlijkheidsstoornis;
• Bij voorkeur heb je al wat kennis van de MBT methodiek. Is dit nog niet het geval? Dan helpt de Viersprong jou door middel van een opleidingstraject om de MBT methodiek eigen te maken. We maken dan bij aanvang van je dienstverband een goed opleidingstraject met scholing en opleidingssupervisies;
• Je bent reflectief sterk, stressbestendig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Bovenal ben je een goede teamspeler om samen de behandeling vorm te geven;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding.

Wat wij jou bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.734,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding.
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.
• In samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling krijg jij alle ruimte om de wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast bij het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anneke van Doorn, Zorgmanager, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-27145251.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend