GZ psycholoog of klinisch psycholoog Intake & Diagnostiek Volwassenen (24-36 uur) – Bergen op Zoom

Wat ga je doen binnen deze functie?
Ben jij iemand die echt wil weten wat er met een cliënt aan de hand is? Zie je uitdaging en werkplezier in psychodiagnostiek waar de samenwerking tussen jou als diagnosticus en de cliënt centraal staat? Dan is deze functie van diagnosticus echt iets voor jou! Wij werken met volwassenen die door hun persoonlijkheidsproblematiek zijn vastgelopen. Het ‘voordeur’ team van het zorgcentrum in Bergen op Zoom onderzoekt met behulp van intakegesprekken en diagnostiek welke behandeling het best aansluit bij de cliënt.  We bieden tevens gespecialiseerde diagnostiek (second opinions, autisme, ADHD etc.) en diagnostiek in combinatie met behandeling aan (Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO).

Je bent verantwoordelijk voor het gehele diagnostisch proces van intake, diagnostiek en indicatiestelling en/of TPO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten, met oog voor kwaliteit bij een cliëntenpopulatie met ernstige persoonlijkheidsproblematiek. Er wordt zowel classificerend als meer specialistisch psychologisch onderzoek verricht t.b.v. ‘eigen programma’s’, alsook voor derden in het kader van een second opinion of behandeladvies. 

Je maakt deel uit van het team diagnostiek en je staat in nauw contact met de behandelafdelingen.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG registratie als GZ psycholoog of klinisch psycholoog;
• Je hebt bij voorkeur ervaring in diagnostiek en kennis van DSM-5 classificatiesystemen;
• Je hebt affiniteit met deze uitdagende doelgroep, ervaring is een pre;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig en respectvol. Je kunt goed zelfstandig als ook in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
• Je hebt leergierig en je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en je kunt goed planmatig werken.

Wat wij bieden
Een uitdagende en boeiende baan binnen een dynamische omgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden en enthousiaste collega’s. Supervisie, intervisie, innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in je dagelijkse praktijk. Bij de start in de functie krijg je een gedegen opleidingstraject dat onderdeel is van je inwerkprogramma. Er is ruimte je verder te ontwikkelen, door middel van interne en externe opleidingen. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Word jij onze nieuwe collega?
Vind je het leuk om bij een op ontwikkeling en innovatie gerichte organisatie te werken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke van Doorn, zorgmanager Bergen op Zoom, via 06-27145251.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel. Door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verder verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend