GZ-Psycholoog MBT voor kinderen – Den Bosch

Ben jij een gedreven en empathische GZ Psycholoog die zich wil inzetten voor het welzijn van kinderen en hun ouders? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat intensieve behandeling biedt aan kinderen met hechtingsproblematiek en hun gezinnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Ons team is gespecialiseerd in Mentalization Based Treatment voor kinderen (MBT-K). Wij bieden intensieve behandeling aan kinderen tussen 5 en 12 jaar die kampen met hechtingsproblematiek en hun (pleeg/adoptie) ouders. Onze aanpak richt zich op het vergroten van de mentaliserende vaardigheden bij zowel kinderen als ouders, met als doel het bevorderen van emotionele ontwikkeling en het herstellen van verstoorde relaties. 

Als GZ Psycholoog binnen het MBT-K team kunnen jouw taken onder andere er als volgt uit kunnen zien: 

 • Je geeft individuele (spel)therapie aan kinderen en ouders, waarbij je hen ondersteunt in het begrijpen en uiten van emoties en behoeftes. 
 • Je helpt ouders bij het ontwikkelen van nieuwsgierigheid naar de gedachten, gevoelens, behoeftes en intenties van hun kind. 
 • Je helpt ouders bij het ontwikkelen van hun ouderlijk reflectief functioneren, waarbij ze leren om verschillen tussen henzelf en hun kind te erkennen. 
 • Je stelt behandelplannen op en voert deze uit, waarbij je de voortgang van de behandeling monitort. 
 • Je voert tussentijdse evaluaties uit met ouders en kind om de behandeling indien nodig aan te passen. 

Naar wie zijn we op zoek?  

 • BIG-geregistreerde GZ-psycholoog met ervaring in MBT-behandeling.
 • Bewezen werkervaring als GZ-psycholoog.  
 • Een perfecte mix van teamspeler en zelfstandige krachtpatser.  
 • Met jouw actieve, nieuwsgierige, flexibele en transparante aanpak weet je altijd het beste uit elke situatie te halen.  

 
Wat wij jou bieden:  
Je komt terecht in een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. Daarnaast bieden we een informele werkomgeving waar we wekelijks gezamenlijk lunchen en jaarlijks samen een teamuitje hebben. 

Verder:  

 • Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.  
 • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.  
 • De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. 
 • Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding.  
 • Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Academy, waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen.  

Word jij onze nieuwe collega? 
Wil jij ook het beste in mensen naar boven halen, solliciteer dan zeker naar deze functie! Als je wordt uitgenodigd na de eerste selectieronde, nodigen we je niet alleen uit voor een kennismakingsgesprek, maar we verwelkomen het ook als je de mogelijkheid hebt om een keer langs te komen om de werkomgeving te ervaren! Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Daphne de Lange, Zorgmanager Den Bosch, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 06–17091874.

Ook voor Klinisch psychologen of Psychotherapeuten is plaats in ons team. Daarnaast is het ook mogelijk om je voorkeur aan te geven voor een andere doelgroep. Zo kun je ook reageren op de vacature van GZ-Psycholoog in het MBT behandelteam voor Adolscenten. Bekijk hier de vacature.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl enLinkedIn.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld* 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?