GZ Psycholoog MBT – Den Bosch

Voor ons MBT-team in Den Bosch zoeken wij versterking ter uitbreiding van het team! Wil jij van grote meerwaarde zijn en jezelf verder ontwikkelen binnen deze therapie? Lees dan vooral verder!  

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Als GZ-psycholoog die de Mentalization-Based Treatment (MBT) toepast, speel je een cruciale rol in het bieden van gespecialiseerde zorg aan jongere cliënten met persoonlijkheidsproblematiek. Je behandelt cliënten met een Borderline Persoonlijkheids Stoornis (BPS). 

In deze functie geef je in een ambulante setting individuele- en groepspsychotherapie aan jongeren waarbij je multidisciplinair werkt. In het multidisciplinaire team werk je samen met andere ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor collegiale intervisie, opleiding en teamsupervisie. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect in dit team. De kwaliteit van de MBT-behandeling wordt geborgd door het kwaliteitssysteem van MBT Nederland. 

Ben jij de GZ-psycholoog die graag in Den Bosch aan de slag wilt gaan? Dat kan! De Viersprong biedt alle scholing en begeleiding die je nodig hebt om MBT optimaal aan te kunnen bieden aan cliënten die vallen onder onze doelgroep (jong)Volwassenen en Adolescenten. 

Naar wie zijn we op zoek? 
Iemand met een afgeronde opleiding als GZ-psycholoog, en dus BIG geregistreerd; 
• Je hebt ervaring met MBT-behandeling; 
Relevante werkervaring als GZ-psycholoog; 
• Samenwerken in een team vind je prettig, maar ook zelfstandig kan jij goed functioneren; 
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen. 
 
Wat wij jou bieden: 
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding. 
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Academy, waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen. 
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Wil jij ook het beste in mensen naar boven halen, solliciteer dan zeker naar deze functie! Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Daphne de Lange, Zorgmanager Den Bosch, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 0617091874. Ook voor Klinisch psychologen of Psychotherapeuten is plaats in ons team. Daarnaast is het ook mogelijk om je voorkeur aan te geven voor een andere doelgroep, we zijn recent gestart met MBT K, gericht op jonge kinderen en hun systeem. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 
 
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

 *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend