GZ-psycholoog/Klinisch Psycholoog Voordeur (24-36 uur) – Bergen op Zoom

Kom jij ons ‘Voordeur’ team versterken? Het team in Bergen op Zoom is op zoek naar een nieuwe collega GZ-psycholoog/Klinisch Psycholoog! Een functie voor 24-36 uur per week. Hoeveel uur wil jij aan de slag bij de Viersprong?

Wat ga je doen?
We behandelen binnen onze volwassen zorgcentra cliënten met ernstige persoonlijkheid problematiek (zowel cluster C als cluster B) volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met oog voor kwaliteit. We hebben een Centraal Voordeur team waarin intake, diagnostiek en indicatiestelling voor cliënten die mogelijk voor behandeling bij de Viersprong in aanmerking komen, wordt geboden. Een multidisciplinair team (Klinisch Psychologen, GZ-psychologen, Basispsychologen en Psychiater) helpt cliënten actief hun problematiek goed te doorgronden en de juiste behandeling te vinden. We bieden tevens gespecialiseerde diagnostiek (second opinion, expert diagnostiek en behandeladvies) voor cliënten en verwijzers. Er wordt zowel gestandaardiseerd als meer specialistisch psychologisch onderzoek verricht.

Je taken zijn als volgt:
• Als GZ-psycholoog/Klinisch Psycholoog voer je intake- en adviesgesprekken met cliënten en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van classificerende diagnostiek en verdiepend psychodiagnostisch onderzoek (denk aan persoonlijkheid, ASS, ADHD).
• Je neemt deel aan het multidisciplinair indicatie overleg en overlegt met cliënten en verwijzers over de juiste diagnose en behandeladvies.
• Je bent regiebehandelaar en geeft in voorkomende gevallen werkbegeleiding aan basispsychologen en of opleidingen.
• Afhankelijk van jouw ervaring en interesse is het mogelijk om op termijn de functie uit te breiden met het uitvoeren van Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO). TPO is een vorm van psychologisch onderzoek, ontwikkeld door S. Finn (www.therapeuticassessment.com). TPO gaat verder waar andere vormen van onderzoek stoppen. In deze vernieuwende methode staat de samenwerking tussen diagnosticus en client centraal. De onderzoeksvragen worden geformuleerd in samenwerking met de client en de client is een belangrijke deelnemer in het onderzoek, niet enkel een bron van informatie.
• De taken binnen de Voordeur kunnen ook gecombineerd worden met uren in een behandelprogramma.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG registratie als GZ-psycholoog/Klinisch Psycholoog en hebt bij voorkeur ervaring met psychodiagnostisch onderzoek.
• Je kunt goed zelfstandig werken, omgaan met druk en verantwoordelijkheid dragen in het intakeproces en als regiebehandelaar.
• Je kunt creatief meedenken en gaat graag uitdagingen aan.
• Op dinsdag ben jij in ieder geval beschikbaar, andere dagen overleggen we met elkaar.

Wat wij jou bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, opleiding en ervaring, van maximaal €5.848,-. Conform CAO GGZ, FWG 65 (GZ-psycholoog) of 70 (Klinisch Psycholoog).
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een contract van 24-36 uur per week. Wat past er bij jou?
• Een uitdagende en boeiende baan met ontwikkelingsmogelijkheden, enthousiaste collega’s binnen een leuk team, in een dynamische omgeving.
• Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in de dagelijkse behandelpraktijk. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te specialiseren in complexe diagnostiek.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij degene die zich in dit profiel herkent en denkt “ja, dit wil ik!”. Dan ontvangen we graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie? Anneke van Doorn, Zorgmanager Centraal Intake Team, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-27145251.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend