GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut TPO-K (20-36 uur) – Breda

Na goede ervaringen met TPO voor Volwassenen en Adolescenten, starten we nu bij de Viersprong met TPO voor kinderen! Hiermee zijn we de eerste instelling in de Benelux waar we deze diagnostiek- en behandelinterventie voor kinderen aanbieden.

Ben jij iemand die echt wil weten wat er met een kind aan de hand is? Zie je uitdaging en werkplezier in psychodiagnostiek waar de samenwerking tussen jou als diagnosticus, het kind en het systeem centraal staat? Dan is deze functie van diagnosticus echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
In deze functie werk je met Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO-K) waarbij de samenwerking tussen jou, de kind en het systeem centraal staat. Wij werken met kinderen (4-12 jaar) die door hun gedragsproblemen en/of emotie-regulatieproblemen dreigen vast te lopen. Dit doen we door hoog specialistische diagnostiek volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

TPO wordt ingezet wanneer een cliënt of de omgeving van de cliënt vragen heeft met betrekking tot probleemgedrag of wanneer een behandeling of begeleiding onvoldoende lijkt te helpen. TPO gaat verder waar andere vormen van onderzoek stoppen. In deze vernieuwende methode staat de samenwerking tussen diagnosticus en kind en ouders centraal. De onderzoeksvragen worden geformuleerd in samenwerking met het kind en de ouders en zij zijn een belangrijke deelnemer in het onderzoek, niet enkel een bron van informatie. Voor meer informatie over TPO verwijzen we je graag naar onze website.

Naast TPO-K heb je een belangrijke taak in het uitvoeren van diagnostiekvragen van kinderen die al in behandeling zijn bij de Viersprong. Je werkt daarvoor nauw samen met je collega’s van de behandelteams. Er wordt zowel classificerend onderzoek gedaan, als hoog specialistische diagnostiek in het kader van een second opinion of behandeladvies.

Wil je graag meer dan 20 uur per week werken? Dan is het mogelijk om deze functie te combineren met werkzaamheden binnen één van onze behandelprogramma’s voor gedrag-, persoonlijkheids- en/of systeembehandelingen.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde opleiding als GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut;
• Je hebt kennis van de DSM-5;
• Kennis van diagnostiek van ontwikkeling, hechting, trauma, IQ, ADHD en ASS en eventueel TPO is een pré;
• Je hebt affiniteit en ervaring met diagnostiek en behandeling van kinderen met complexe psychische problemen en met systemisch werken;
• Je vindt het leuk om echt een samenwerking met het kind en de ouders aan te gaan en naast hen te gaan staan;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig en respectvol. Je kunt goed zelfstandig als ook in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
• Je bent flexibel en creatief in je denken en werken;
• Je voelt je op je plek in de spelkamer;
• Je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en kunt goed planmatig werken.

Wat wij jou bieden:
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.848,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.973,-. Conform CAO GGZ, FWG 70.
• Een contract voor 20-36 uur per week. Wat past het beste bij jou?
• Je komt te werken in het allereerste team van de Benelux binnen deze diagnostiek- en behandelinterventie.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in de dagelijkse behandelpraktijk.
• Er wordt doorlopend geïnvesteerd in je verdere ontwikkeling, onder andere door middel van opleiding, waardoor jij maar ook het team zich kan ontwikkelen.
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast na het lezen van de vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Sophie de Bruijn, GZ-psycholoog en Zorgmanager Jeugd West-Brabant, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 088-7656832.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend