GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut (ten minste 16 uur, meer in overleg) – Halsteren

De behandelafdeling in Halsteren zoekt versterking voor de tweedaagse DIT deeltijdbehandeling voor volwassenen. Versterk ons team en zet jouw krachten in!

Wat ga je doen?
In nauwe samenwerking met een groep fijne, ervaren en ambitieuze collega’s behandel je cliënten met voornamelijk Cluster C persoonlijkheidsproblemen, vaak in combinatie met persoonlijkheidskenmerken uit andere clusters en comorbide symptoomstoornissen (hoge complexiteit). Mensen met deze persoonlijkheidsproblemen zijn vaak angstig, gespannen en hebben een grote behoefte aan controle. 

Het team waarmee je zal samenwerken bestaat uit een psychiater, een GZ-psycholoog, twee sociotherapeuten, twee vaktherapeuten en een systeemtherapeut. Binnen het behandelprogramma zal jij je, als BIG-geregistreerde behandelaar, inzetten voor zowel de groepsprocessen als de individuele behandelprocessen. 

In deze tweedaagse deeltijdbehandeling wordt gewerkt op basis van de Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT). Dit is een psychodynamisch behandelmodel dat oorspronkelijk ontwikkeld werd voor de behandeling van patiënten met depressieve- en angstklachten. DIT baseert zich op de gehechtheidstheorie, het object-relationele model en de theorie over mentaliseren. De methode kent een groeiende waaier aan toepassingsmogelijkheden (steunend – confronterend – interpreterend) waardoor er vlot in te spelen is op wisselende vragen van cliënten.

Nieuwsgierig naar alle informatie over DIT Deeltijd? Bezoek onze website!

Je kunt, naast het behandelen, je ook te richten op coördinerende taken. Je bent hierin de kartrekker van het team en zit de MDO’s voor. Indien je hiervoor belangstelling hebt, word je betrokken bij innovaties binnen het zorgcentrum en kun je een actieve rol krijgen in projecten, toekomstige onderzoekslijnen en/of het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG registratie als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut. Op basis van jouw opleiding en werkervaring worden in overleg met jou je taken, verantwoordelijkheden en eventuele neventaken bepaald;
• Je bent (in ieder geval) beschikbaar op maandag en donderdag op locatie. Administratieve uren kun je eventueel vanuit huis invullen;
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek;
• Kennis van en/of ervaring met DIT is fijn, maar zeker niet noodzakelijk. Mocht je dit niet hebben, dan zorgen wij voor de juiste ondersteuning en scholing;
• Je bent enthousiast en graag werkzaam in een multidisciplinair team en een psychotherapeutische omgeving.

Wat wij jou bieden:
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.848,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.973,-. Conform CAO GGZ, FWG 70.
• Een contract voor ten minste 16 uur per week, meer in overleg. 
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma. Bij de start van je baan ontvang je training en volg je supervisie. Jij zorgt voor de cliënt, wij zorgen voor jou.
• De mogelijkheid om betrokken te zijn bij verschillende projecten, innovaties en onderzoeken.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast bij het lezen van de vacature? Dan ontvangen we graag je CV en brief!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend