GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut MBT-P – Goes

De Viersprong is voor het behandelprogramma Mentalization Based Treatment Parents (MBT P) op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij de GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut die aan de slag wil met een methodiek die werkt, bewezen effectief is, en het verschil voor cliënten en hun gezinnen in grote problemen kan maken?

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut geef je in een ambulante setting individuele en systeemtherapie aan kinderen tussen de 5-12 jaar en hun ouders. In het multidisciplinaire team werk je samen met andere ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor collegiale intervisie en teamsupervisie. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect in dit team.

Je werkzaamheden zullen primair het behandelaarschap zijn in de MBT groep. Samen met een klinisch psycholoog, 3 GZ psychologen, 2 speltherapeuten, 1 systeemtherapeut, 1 psychiater en 1 systemisch werker vorm je het behandelteam. Gezien de holding binnen het MBT team, is het nodig dat je minimaal 24 uur werkzaam bent in dit team. Mocht je meer uren dan 24 uur willen werken en ambities hebben op het gebied van kennisoverdracht, onderzoek, diagnostiek of andere behandelmogelijkheden dan valt hier natuurlijk over te spreken.

Wil je meer weten over deze MBT methodiek? Hier vind je alle informatie.

Naar wie zijn we op zoek?
• We zoeken een GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut die affiniteit heeft met de doelgroep en graag multidisciplinair wilt werken;
• Bij voorkeur heb je al wat kennis van de MBT-methodiek. Wanneer dit niet zo is, gaan we je helpen door middel van een opleidingstraject om de MBT-methodiek eigen te maken. We maken dan bij aanvang van je dienstverband een goed opleidingstraject met scholing en opleidingssupervisies;
• Je bent reflectief sterk, stressbestendig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Bovenal ben je een goede teamspeler om samen de behandeling vorm te geven;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding.

Wat wij jou bieden:
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 70 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.785,- en €7.419,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Een contract voor 24-36 uur per week. Wat past het beste bij jou?
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in de dagelijkse behandelpraktijk.
• Er wordt doorlopend geïnvesteerd in je verdere ontwikkeling, onder andere door middel van opleiding, waardoor jij maar ook het team zich kan ontwikkelen. Je krijgt volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling waaronder een intern opleidingstraject in de MBT-methodiek (training, werkbegeleiding en supervisie).
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast na het lezen van de vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Karen Braamse, klinisch psycholoog K & J, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 088-7656832.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?