GZ-psycholoog/Klinisch psycholoog of Orthopedagoog-generalist GIT-PD – Amsterdam

Voor onze zorgcentrum jeugd (12 en 25 jaar) in Amsterdam zijn we op zoek naar een bevlogen collega. Bij de GIT-PD werken we niet met een specifieke methode, maar lopen de vier pijlers identiteit, zelfsturing, empathie en intimiteit als rode draad door de behandeling. Past dit perfect bij jou? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! 

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Tijdens de behandelingsfase speel je een cruciale rol achter vier behandelblokken, waarin je wekelijkse modulegroepen en coaching groepen leidt. Je biedt individuele psychotherapiesessies aan en past optionele behandelmodules toe om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elke cliënt. Je evalueert regelmatig de voortgang van het behandelproces en stelt samen met de cliënt nieuwe doelen vast voor de volgende fase. 

Je hebt een centrale rol in het begeleiden van de cliënt, waarbij aandacht wordt besteed aan individuele behoeften, het behandelproces wordt gecoördineerd en multidisciplinaire samenwerking wordt gefaciliteerd. Het geven van werkbegeleiding en supervisie is jouw taak.  

De behandelmethode(s) GIT-PD: 

GIT-PD is voor de Viersprong een nieuwe flexibele behandelvorm voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. GIT-PD werd ontwikkeld door het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen als alternatief voor ongestructureerde zorg voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. De behandeling bestaat uit drie aaneengesloten fasen. Als blijkt dat er na de eerste fase een meer intensieve behandeling nodig is, zal de cliënt worden doorverwezen naar één van de andere hoogspecialistische behandelingen van de Viersprong 

Wil je meer weten over GIT-PD, bekijk dan onze website: www.deviersprong.nl/behandelingen/git-pd-ggz-behandeling/. 

Naar wie zijn we op zoek? 

  • Iemand met een afgeronde opleiding als GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Orthopedagoog-generalist, en dus BIG geregistreerd.  

  • Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met de behandeling van jeugd met een persoonlijkheidsstoornis. 

  • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op eigen handelen; 

  • Je bent een teamspeler, die ook goed zelfstandig kan functioneren. 

. Wat wij jou bieden: 

  •  Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.  Ben je afgestudeerd Klinisch psycholoog? Dan ontvang je een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 70 conform CAO-GGZ. De salarisrange ligt voor deze functie ligt tussen €4.785,- en €7.419,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.  

  • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 

  • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 

  • Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Academy, waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen. 

  • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Word jij onze nieuwe collega?    
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer!   
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Willemijn Loerts, Zorgmanager Amsterdam Jeugd, staat je graag telefonisch of op onze locatie te woord. Ze is te bereiken via (088) 7656 111. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?