GZ Psycholoog GIT-PD (min. 20 uur) – Bergen op Zoom

Zorgcentrum jeugd van de Viersprong in West-Brabant en Zeeland start met GIT-PD Jeugd. Hou je van pionieren en meewerken aan een nieuwe behandelinterventie voor jongeren met persoonlijkheidsproblemen binnen de Viersprong? Dan zijn we op zoek naar jou!

GIT-PD is een nieuwe behandelvorm en wordt binnen de Viersprong ingezet als behandeling voor volwassenen op verschillende locaties met veelbelovende resultaten. Het is innovatief en gaat uit van de gemeenschappelijke kenmerken van effectieve behandelingen voor persoonlijkheidsstoornissen (“common factors”). De volgende stap is het inzetten en verder ontwikkelen van deze nieuwe behandelvorm voor jongeren en hun ouders. Wil jij meehelpen deze behandeling uit te bouwen? We zoeken voor het nieuwe team in Bergen op Zoom nog een GZ-psycholoog, een systeemtherapeut en een sociotherapeut. Wanneer je belangstelling hebt om meer uren bij de Viersprong te komen werken, dan kunnen we je uren uitbreiden in een ander behandelprogramma.

Wat ga je doen binnen deze functie?
In deze functie geef je in een ambulante setting individuele- en groepspsychotherapie aan jongeren en hun ouders waarbij je multidisciplinair werkt. Je werkt nauw samen met andere gedreven collega s. Er is veel ruimte voor verdieping, o.a. in de vorm van bij & nascholing, teamsupervisie en intervisie.

Wat ga je doen in dit team?
Het nieuw te starten team bestaat uit een klinisch psycholoog, klinisch psycholoog in opleiding, GZ-psycholoog, psychiater, systeemtherapeut en een sociotherapeut. Samen wordt een behandeling op maat gegeven aan de jongeren en hun ouders die worden aangemeld.
GIT-PD jeugd richt zich op jongeren en hun gezinnen met complexe emotionele vragen die een hoog risico lopen op de ontwikkeling van ernstige psychische problemen, in het bijzonder persoonlijkheidsstoornissen. Deze groep jongeren vormt een diverse groep, bijvoorbeeld wat betreft leeftijd, stadium van de aandoening, ernst en hulpvraag. GIT-PD jeugd wil een flexibel, modulair (groeps)programma bieden waarbij maatwerk mogelijk is.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je bent reflectief sterk, stressbestendig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Bovenal ben je een goede teamspeler om samen de behandeling vorm te geven
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding.

Herken je je in bovenstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat wij jou bieden:
Vind je het interessant om met jongeren te werken met persoonlijkheidsproblematiek en wil je hen door middel van individuele en groepsbehandeling weer perspectief op het leven bieden? Dan is dit zonder twijfel een interessante, uitdagende en dynamische functie voor je. Er wordt doorlopend geïnvesteerd in je verdere ontwikkeling, onder andere door middel van opleiding, waardoor jij maar ook het team zich snel kan ontwikkelen. Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ; salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Word jij onze nieuwe collega?
Lijkt het je interessant? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sophie de Bruijn, GZ psycholoog en Zorgmanager Jeugd West-Brabant, te bereiken op 088-7656832. Je brief en CV zien we graag tegemoet.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend