GZ-psycholoog GDGS – Halsteren

De Viersprong in Halsteren is op zoek naar een GZ-psycholoog! Binnen het deeltijdteam Schematherapie is er ruimte voor een nieuwe collega die minimaal 24 uur bij ons wilt komen werken. Wil je meer uur aan de slag? Dan bespreken we dat graag met jou!

Wat ga je doen?
In nauwe samenwerking met een groep fijne, ervaren en ambitieuze collega’s help je cliënten met persoonlijkheidsproblemen. Deze cliënten ervaren al lange tijd psychische klachten; stemmingsklachten, angstklachten en/of een laag zelfbeeld komen vaak voor. Eerdere hulpverlening heeft hierbij onvoldoende geholpen. Er is sprake van terugkerende patronen die ervoor zorgen dat er problemen zijn in bijvoorbeeld intieme relaties, op werk en/of opleiding. Bij deze cliënten zijn persoonlijkheidskenmerken uit het B en/of het C cluster vastgesteld, vaak in combinatie met de eerder genoemde symptoomstoornissen.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit een Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut, Psycholoog in opleiding tot GZ psycholoog, twee Sociotherapeuten, twee Vaktherapeuten, een Systeemtherapeut en een Psychiater. Je werkt interdisciplinair samen. Oftewel, de verschillende therapieën voer je vaak samen met andere collega’s/disciplines uit.

De afdeling Schematherapie bestaat uit ambulante, deeltijd en klinische behandelvormen voor volwassenen, jongvolwassenen en adolescenten. Deze vacature betreft een functie in het behandelprogramma Gefaseerde Deeltijd Groeps Schematherapie voor volwassenen. Dit behandelprogramma heeft een gefaseerde opzet. Benieuwd naar alle informatie over de behandeling? Klik hier!

Naar wie zijn we op zoek?
• Je bent (bijna) GZ-psycholoog;
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek (cluster B/C/NAO);
• Je hebt ervaring met groepen of affiniteit met groepsdynamisch werken;
• Ervaring met Schematherapie in groepen is een pré, maar je bent in ieder geval bereid de werkwijze van Schematherapie eigen te maken. Wij bieden jou hierin goede ondersteuning;
• Daarnaast ben je een teamspeler die goed zelfstandig kan functioneren binnen een op ontwikkeling en innovatie gerichte organisatie;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding, die bij verhoogd arousal kan blijven reflecteren op eigen handelen;
• Jij bent in ieder geval beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Wat bieden wij jou:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.141,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Een contract voor minimaal 24 uur per week. Hoeveel uur past er bij jou?
• Ga je meer dan 24 uur aan de slag? Dan krijg je de kans om ook individuele Schematherapie te geven conform het 50-sessies model.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding.
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast na het lezen van onze vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995 of 088-76 56 200.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische GGZ is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend