Gz-psycholoog diagnostiek – Bergen op Zoom

Heb jij een hart voor diagnostiek en indicatie stellen? En wil jij meewerken aan de nieuwste innovaties op dit gebied? De Viersprong zoekt medewerkers die juist hier warm voor lopen! Voor aanvulling op ons enthousiaste diagnostiekteam in Bergen op Zoom zoeken wij een GZ psycholoog!

Wat ga je doen binnen deze functie? 
We behandelen binnen de Viersprong cliënten met ernstige persoonlijkheidproblematiek (zowel cluster C als cluster B) volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met oog voor kwaliteit. Vanuit de diagnostiekafdeling worden intakegesprekken, diagnostiek en indicatiestelling voor cliënten die mogelijk voor behandeling bij de Viersprong in aanmerking komen geboden. Een multidisciplinair team (klinisch psychologen, GZ psychologen, basispsychologen en psychiater) helpt cliënten actief hun problematiek goed te doorgronden en de juiste behandeling te vinden. We bieden tevens gespecialiseerde diagnostiek (second opinions, expert diagnostiek en behandeladvies) voor cliënten en verwijzers. Er wordt zowel gestandaardiseerd als meer specialistisch psychologisch onderzoek verricht.  

Je taken zijn de volgende: 

• Als GZ psycholoog voer je intake- en adviesgesprekken met cliënten en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van classificerende diagnostiek en verdiepend psychodiagnostisch onderzoek (denk aan persoonlijkheid, ASS, ADHD). 
• 
Je neemt deel aan het multidisciplinair indicatieoverleg en overlegt met cliënten en verwijzers over de juiste diagnose en behandeladvies. 
• 
Je bent regiebehandelaar en geeft werkbegeleiding aan basispsychologen. 
• 
Je participeert in training, supervisie en intervisie, bent betrokken bij innoverende projecten (AMPD bijv) en participeert in activiteiten gericht op het uitdragen van de specialistische kennis. 
• 
Afhankelijk van jouw ervaring en interesse is het mogelijk om de functie uit te breiden met het uitvoeren van Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO). TPO is een vorm van psychologisch onderzoek, ontwikkeld door S. Finn (www.therapeuticassessment.com). TPO gaat verder waar andere vormen van onderzoek stoppen. In deze vernieuwende methode staat de samenwerking tussen diagnosticus en client centraal. De onderzoeksvragen worden geformuleerd in samenwerking met de client en de client is een belangrijke deelnemer in het onderzoek, niet enkel een bron van informatie.  

Herken jij jezelf hierin? Wij zijn op zoek naar collega’s die hun schouders hier mee onder willen zetten en hopen snel met jou kennis te maken! Een combinatie met behandelen is mogelijk. 

Naar wie zijn we op zoek? 
• Je hebt een BIG registratie als GZ psycholoog en hebt bij voorkeur ervaring met psychodiagnostisch onderzoek; 
• Je kunt goed zelfstandig werken, omgaan met druk en verantwoordelijkheid dragen in het intakeproces en als regiebehandelaar; 
• Je kunt creatief meedenken en gaat graag uitdagingen aan. 

Wat wij bieden
• Een bruto maandsalaris conform CAO GGZ
• Een contract voor minimaal 12 tot 36 uur per week. Wat past er het beste bij jou?
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in de dagelijkse behandelpraktijk.
• We hebben een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZe Academy, waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Door alle ontwikkelingen en de uitdagende doelgroep staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische functie te wachten binnen een professioneel en gedreven team met een hoop positieve energie! Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer.
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anneke van Doorn, Zorgmanager Volwassenen West-Brabant, staat je graag te woord. Zij zijn te bereiken via 06-27145251.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?