GZ psycholoog Daignostiek – Den Bosch

Als je gepassioneerd bent over uitdagend werk in psychodiagnostiek en indicatiestelling, dan is dit de functie waarin jij jouw expertise perfect kunt inzetten! In deze rol werk je met de doelgroep volwassen cliënten.  Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. 

“Werken in het Diagnostiek-team in Den Bosch is een verademing. Een gedegen team waar je meteen vertrouwen krijgt en wordt meegenomen in de leefwereld van cliënten met een persoonlijkheidsstoornis. Je mag meewerken aan een uitgebreide intakeprocedure waarin een cliënt in minstens drie gesprekken wordt gezien. Samen met minstens één collega en een gedegen team wordt op basis hiervan gekeken wat we uit ons uitgebreid behandelaanbod kunnen aanbieden. Ook andere onderzoeken naar intelligentie, autisme of ADHD zijn een mogelijkheid, wat het werk heel gevarieerd maakt. De Viersprong is een theoretisch en praktisch heel goed onderbouwde organisatie, waarin je met vertrouwen bevredigend werk kunt leveren. Een aanrader!” aldus Bart Neyrinck, Basispsycholoog in het Diagnostiek team. 

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Als GZ-Psycholoog in het Diagnostiek team ben je de gids die cliënten door elke fase van het proces leidt, van de eerste screening tot de inspirerende follow-up sessie. Jouw taken zijn duidelijk en essentieel. Je beoordeelt zorgvuldig elke aanmelding, op zoek naar de perfecte match tussen client, behandelaar en behandelmethode. Hier begint de reis van verbinding, waarbij je samen met de cliënt de onderzoeksvragen formuleert die de koers van het traject zullen bepalen. Je verdiept je in de wereld van gestandaardiseerde testen, waarbij je met behulp van diverse methoden en neuropsychologische instrumenten de puzzelstukjes van de diagnose bij elkaar legt. 

Met jouw inzicht als GZ-psycholoog combineer je alle verzamelde gegevens tot een heldere casusconceptualisatie, waardoor het pad naar verandering en verbetering duidelijk wordt. Stap voor stap werk je samen met de cliënt aan het verkennen van alternatieve oplossingsstrategieën, terwijl je hypotheses toetst en de brug slaat naar het dagelijks leven. Samen met de cliënt onthul je de antwoorden op de onderzoeksvragen, waardoor een nieuw hoofdstuk van begrip en mogelijkheden wordt geopend. 

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het gehele diagnostisch proces van intake, diagnostiek en indicatiestelling. In deze functie sta je in nauw contact met de behandelunits.  

TPO-A – In deze functie werk je met Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO-A) waarbij de samenwerking tussen jou en client centraal staat. TPO wordt ingezet wanneer een cliënt of de omgeving van de cliënt vragen heeft met betrekking tot probleemgedrag of wanneer een behandeling of begeleiding onvoldoende lijkt te helpen. De functie wordt in dit geval gecombineerd met TPO. TPO gaat verder waar andere vormen van onderzoek stoppen. In deze vernieuwende methode staat de samenwerking tussen diagnosticus en cliënt centraal. De onderzoeksvragen worden geformuleerd in samenwerking met de cliënt en de cliënt is een belangrijke deelnemer in het onderzoek, niet enkel een bron van informatie. Voor meer informatie over TPO verwijzen we je naar onze website. 

 

Naar wie zijn we op zoek? 

 • Beschik jij over een diploma als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut? Check!  

 • Ben je bekend met de ins en outs van DSM-IV en DSM-5? Dubbelcheck!  

 • Als je wegwijs bent in diagnostiek van persoonlijkheid, IQ, ADHD en ASS, dan heb je zeker een streepje voor!  

 • Een empathisch, nieuwsgierig en respectvolle behandelaar; 

 • Je kunt zowel solistisch als in een team excelleren  

 • Je bent flexibel en kunt inspelen op de transformatie binnen de jeugdzorg; 

 • Je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en kunt goed planmatig werken. 

 

Wat wij jou bieden
Je komt terecht in een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. Daarnaast bieden we een informele werkomgeving waar we wekelijks gezamenlijk lunchen en jaarlijks samen een teamuitje. 

 • GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week,ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
 • Klinisch Psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 70 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.785,- en €7.419,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 

 • Een contract voor 24 uur per week. 

 • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

 

Word jij onze nieuwe collega?  
Wil jij ook het beste in mensen naar boven halen, solliciteer dan zeker naar deze functie! Als je wordt uitgenodigd na de eerste selectieronde, nodigen we je niet alleen uit voor een kennismakingsgesprek, maar we verwelkomen het ook als je de mogelijkheid hebt om een keer langs te komen om de werkomgeving te ervaren! Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Daphne de Lange, Zorgmanager Den Bosch, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 06–17091874.  

 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin 

 

  

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?