Financial Controller (32-36 uur) – Halsteren

Wat ga je doen?
Zoek jij een veelzijdige baan waarbij jij jouw financieel analytisch talent optimaal kan inzetten? Heb je het lef om het verschil te maken in een ambitieuze werkomgeving? En durf je een kritische sparring partner te zijn? Dan ben jij meer dan welkom bij de Viersprong als Financial Controller!

Als Financial Controller bij De Viersprong lever je een actieve bijdrage aan een groeiende organisatie. Je vindt het leuk om de processen en inzichten naar een volgend niveau te brengen en je vindt het fijn om in een omgeving te werken waar je de ruimte krijgt om jouw kennis en kunde toe te passen en continue te blijven verbeteren. Je werkt enerzijds voor een aantal afdelingen door het opstellen van begrotingen, rapportages, evaluaties en verantwoordingen en je neemt deel aan verkoopgesprekken van regio’s en verzekeraars. Anderzijds draag je bij aan concerntaken zoals business cases, analyse, audit en procesverbetering.

Jij en je team staan nooit stil! Je komt te werken op de Finance afdeling in een team met 14 andere collega’s waar een open, informele en collegiale sfeer heerst. Het Finance team van de Viersprong staat in de sector bekend om zijn unieke financiële sturing die is gebaseerd op principes die gebruikelijk zijn binnen een bedrijfsmatige commerciële omgeving, maar nog niet in grote schaal toegepast in de GGZ.

De functie Financial Controller biedt volop mogelijkheden tot eigen initiatief en verdere ontwikkeling. Zowel onze interne als externe netwerkstructuur vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen te leggen, vooral over teamgrenzen heen.
Met onze landelijke dekking, afspraken met alle zorgverzekeraars en maar liefst 30 jeugdzorgregio’s stem je jouw controllersexpertise af op de kansen en risico’s van onze financieringsstromen.

In deze uitdagende functie ben jij samen met je andere collega’s verantwoordelijk voor de financiële planning en analyse van de organisatie. Je hebt een divers takenpakket:
• Treasury, monitoring en prognoses:
Je bent verantwoordelijk voor een optimale liquiditeitspositie van de organisatie door een juiste vastlegging en monitoring van de inkomende en uitgaande geldstromen. Dit doe je door het sturen op scherpe prognoses en voorspelbaarheid. Je communiceert hierover met je collega’s, het management en de stakeholders.
• Rapportages, inzichtelijkheid en interne en externe verslaggeving:
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van interne en externe financiële rapportages. Denk hierbij aan de maandafsluitingen, (geconsolideerde) jaarrekening, exploitatiebegroting, liquiditeitsprognose en overige (financiële) rapportages. Je doet dit in de vaste rapportagelijn die binnen de organisatie aanwezig is en houdt hierbij rekening met gestelde deadlines.
• Accounting:
Je doet diepgravend onderzoek in financiële data en maakt daarbij sluitende rondrekeningen en onderbouwingen. In deze rol fungeer je als sleutelfiguur richting onze accountant in onder andere het jaarrekeningdossier.
• Professionalisering interne processen:
Je draagt bij aan de professionalisering van onze (financiële) processen. Je signaleert knelpunten, doet voorstellen qua verandering en/of verbetering. Dit voor de interne beheersingsmaatregelen maar ook ter voorbereiding op de op te stellen controledossiers voor de accountants.

Naar wie zijn we op zoek?
• Wij zoeken een enthousiaste collega met een afgeronde HBO of WO opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie;
• Je hebt bij voorkeur een aantal jaar werkervaring als financial controller, business controller, controller, adviseur of accountant;

Overige competenties:
• Je blinkt uit in analytisch vermogen en kunt jongleren met financiële modellen en bijbehorende software;
• Als sparringpartner beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit. Daarnaast zijn initiatief en doorzettingsvermogen essentieel voor deze functie;
• Je werkt resultaatgericht en hebt een verbindende instelling met de nodige mensenkennis. Je schrikt niet terug om gevraagd en ongevraagd advies te geven;
• Kennis van financiële verslaglegging en wet- en regelgeving is een pré.

Wat bieden wij?
• Een salaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal € 4.883,- bruto per maand. Conform CAO GGZ, FWG 60;
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
• Een contract voor 36 uur per week. 32 uur is ook bespreekbaar;
• Jaarlijks € 500 (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof;
• Werken in Halsteren als standplaats, maar ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken (hybride);
• Onbeperkt gebruik maken van online trainingen middels GoodHabitz;
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega? 
Ben jij degene die zich in dit profiel herkent en denkt “ja, dit wil ik!”? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Sibel Yildiz-Demirci, Finance Manager, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 088-7656749.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend