Casemanager – Den Bosch

De Viersprong zit samen met 3 andere organisaties in regio Hart van Brabant in het samenwerkingsverband Crossroads. Onderdeel daarvan is dat er in complexe zaken ook casusregie moet worden uitgevoerd. Hou jij ervan om in complexe situaties het overzicht te houden en het proces in goede banen te leiden en af te stemmen? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat ga je doen?
– Uitvoeren van casusregie bij complexe casussen uit regio Hart van Brabant binnen de Viersprong in Den Bosch;
– Procesmatig organiseren van de best passende zorg en zorgdragen voor een passende beschikking bij gemeenten (een beschikking is een toestemming/toewijzing van gemeente om zorg te mogen leveren);
– Coördineren van de samenwerking tussen verschillende betrokken partijen, zoals zorgverleners, instanties en familieleden;
– Afspraken maken en vastleggen met zorgaanbieders rondom hoofd- en onderaannemer schap (wie voert welk deel van de zorg uit en hoe wordt dit onderling verrekend);
– Complexe casusoverleg in een multidisciplinair team, waarbij de inhoudelijke behandellijn doorslaggevend is;
– Monitoring voortgang van het gehele hulpverleningstraject;
– Zorgdragen voor een gedegen en accurate administratie van casusgegevens;
– Actief meedenken in verbeteren huidige werkprocessen.

Wat is Crossroads?
In de regio Hart van Brabant zet de zorgcombinatie Crossroads zich vanaf 1 januari 2023 gezamenlijk in om de hoog specialistische jeugd- en crisiszorg samen te organiseren. De Viersprong werkt hierbij samen met Amarant, Sterk Huis en GGz Breburg en vier strategische samenwerkingspartners (Koraal groep, Novadic Kentron, Reinier van Arkel en stichting De As). Ieder vanuit hun eigen expertise om zo de jongeren zo snel, zo zelfstandig en zo ‘thuis’ mogelijke zorg te bieden. Bij Crossroads is deze kennis en hulp dus in één team gebundeld. Vanuit jouw inhoudelijke expertise over GGZ fungeer je als sparringpartner voor ouders, toegangsmedewerkers, gezinsvoogden en collega-instellingen. Jij wordt ingezet voor het aanmeldpunt voor Crossroads.

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je hebt een HBO-opleiding richting Maatschappelijk Werk, SPH/Social Work, SPV met voortgezette opleiding of een afgeronde WO-opleiding Psychologie/Pedagogiek;
 • Je hebt bij voorkeur een SKJ registratie;
 • Je hebt de kennis van het Jeugdhulp netwerk in Hart van Brabant, dit is een pré;
  Ervaring met casemanagement is een pré;
 • Je bent in staat om overzicht te houden en ordelijk te werken;
 • Je kunt probleemoplossend denken en bent stressbestendig bij het omgaan met hoog-complexe casussen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent empathisch, nieuwsgierig, respectvol en flexibel.

Wat wij jou bieden:

 • Een salaris, op basis van 36 uur per week, van minimaal €3.076,- tot maximaal €4.785,- bruto per maand. Conform CAO GGZ, FWG 55.
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
 • Een contract voor 24-36 uur per week.
 • Je begint met een aanstelling voor bepaalde tijd, met de intentie, bij gebleken geschiktheid, dit om te zetten in een vaste aanstelling.
 • Hybride werken? Vanuit huis of op kantoor in Den Bosch?
 • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
 • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Sussiel Brands, Manager Systeeminterventies, staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 06-22862916.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?