Business Controller (36 uur) – Halsteren

Wat ga je doen binnen deze functie?
Zijn bij jou de woorden: ondernemerschap, initiatief en alertheid van toepassing? Lees dan verder, want wie weet ben jij wel die Business Controller die we zoeken.

In deze uitdagende functie ben jij degene die verantwoordelijk is voor de financiële planning en analyse van diverse resultaat verantwoordelijke eenheden. Je hebt een divers takenpakket:
• Fungeren als financiële businesspartner voor managers:
   – Samen met de manager maak je de begroting en rolling forecast;
   – Je signaleert en analyseert afwijkingen t.o.v. de begroting en rolling forecast;
   – Je adviseert en ondersteunt de managers vakinhoudelijk bij het interpreteren van de maandelijkse managementrapportage.
• Fungeren als financiële businesspartner voor de accountmanagers van de afdeling marketing & verkoop:
   – Participeren aan verkoopgesprekken met regio’s/gemeenten en/of zorgverzekeraars;
   – Financiële doorrekeningen maken ter ondersteuning van deze gesprekken en contracten.
• Leveren van een bijdrage aan het financieel beleid en de verdere ontwikkeling van de financiële informatievoorziening van de Viersprong.
• Opstellen en uitvoeren van business casussen en het vertalen van de bijbehorende doelstellingen naar KPI’s.

Deze functie biedt volop mogelijkheden tot eigen initiatief en verdere ontwikkeling. Je bent zichtbaar in de organisatie en werkt nauw samen met collega’s in uiteenlopende functies en disciplines.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding op bedrijfseconomisch gebied, bijvoorbeeld bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
• Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pre;
• Je blinkt uit in analytisch vermogen en kunt jongleren met financiële modellen en bijbehorende software. Je bent erg bedreven in Excel en BI software;
• Als sparringpartner van leidinggevenden en professionals beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit. Daarnaast zijn initiatief en doorzettingsvermogen essentieel voor deze functie;
• Je werkt resultaatgericht en hebt een verbindende instelling. Je schrikt niet terug om gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Wat wij jou bieden:
Je komt te werken op de finance afdeling in een team met 12 andere collega’s waar een open, informele en collegiale sfeer heerst. Deze functie omvat een diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden. De Viersprong is een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor initiatief, ambitie en creatieve ideeën. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ; salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring. Je begint met een aanstelling voor bepaalde tijd, met de intentie dit bij gebleken geschiktheid om te zetten in een vaste aanstelling.

Word jij onze nieuwe collega?  
Ben jij degene die zich in dit profiel herkent en denkt “ja, dit wil ik!” Solliciteer dan voor deze functie! Wij zien je brief en CV graag tegemoet. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, dan staat Sibel Yildiz-Demirci, Finance Manager, je graag te woord. Ze is te bereiken via 088-7656749.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan zoeken we jou. Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend