Basispsycholoog Volwassenen – Rotterdam

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Als Basispsycholoog Schematherapie behandel je persoonlijkheidsproblematiek cluster B en C en geef je individuele- en groepsschematherapie. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen een ervaren team van professionals. Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Ook participeer je in het opleidingstraject. Indien je hier interesse in hebt speel je een actieve rol in toekomstige onderzoekslijnen of kennisoverdracht via presentaties, publicaties en opleidingen. 

De afdeling Schematherapie bestaat uit ambulante therapie voor volwassenen. Zij ervaren gedurende langere tijd psychische problemen (o.a. stemming, angst en laag zelfbeeld) waarbij eerdere hulpverlening onvoldoende heeft geholpen. Er is sprake van herhalingspatronen die ervoor zorgen dat er problemen zijn in bijvoorbeeld intieme relaties, op werk en/ of opleiding. De schematherapie behandelingen zijn gestoeld op de jarenlange ervaring van de Viersprong met Schematherapie in groepen (Muste e.a., 2009) en het fasegericht model (Reaubsaet, 2018). 

Naast je nieuwe functie bij de Viersprong kan je worden betrokken, wanneer je dat leuk vindt, bij innovaties binnen het zorgcentrum en kun je een actieve rol krijgen in projecten, toekomstige onderzoekslijnen en/of het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen. 

Naar wie zijn we op zoek? 
• Iemand met een afgeronde opleiding als basispsycholoog met een aantal jaren werkervaring; 
• Je hebt ervaring met Schematherapie; 
• Samenwerken in een team vind je prettig, maar ook zelfstandig kan jij goed functioneren; 
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen. 
 
Wat wij jou bieden: 
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties;
• Een contract van 24 of 28 uur per week; 
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof;
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding; 
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Academy, waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen;
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer!  
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Jirmeja Wijngaarde, Zorgmanager Rotterdam Volwassenen, staat je graag telefonisch of op onze locatie te woord. Ze is te bereiken op 088-7656501.    

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 
 
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend