Basispsycholoog Intake en diagnostiek (24-32 uur) – Amsterdam

De Viersprong is er voor mensen met ernstige problemen in persoonlijkheid, gedrag en/of gezin of diegene die een hoog risico lopen op het ontwikkelen van ernstige problemen. Voor het zorgcentrum volwassenen in Amsterdam zoeken we een ambitieuze collega.

Ben jij iemand die echt wil weten wat er met een cliënt aan de hand is? Zie je uitdaging en werkplezier in psychodiagnostiek waar de samenwerking tussen jou als diagnosticus en de cliënt centraal staat? Dan is deze functie van diagnosticus echt iets voor jou!

Wil jij ook specialist in persoonlijkheid worden?
Dan kunnen we je bij de Viersprong in Amsterdam een fantastisch leer- en ontwikkeltraject aanbieden. De Viersprong is een Top Klinisch GGZ instelling die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We hebben een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling binnen de GGZ aanbiedt. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan continue deskundigheidsbevordering door middel van intervisies en supervisies.

Je maakt deel uit van het intake- en diagnostiekteam voor volwassenen met cluster B en C persoonlijkheidsproblematiek die voor behandeling in aanmerking willen komen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele diagnostisch proces van intake, diagnostiek en indicatiestelling. Het uitvoeren van intakes en specialistische persoonlijkheidsdiagnostiek binnen het Voordeur team behoort tot jouw taak. Jouw bijdrage in het hele behandelproces van een cliënt is een belangrijke; de intake is één van de eerste kennismakingsmomenten met de Viersprong, waarin de basis gelegd kan worden voor het krijgen van vertrouwen in een behandeling, én hoop dat de behandeling zal werken. We bieden je opleidingen en cursussen aan om je te ontwikkelen in deze functie.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je bent basispsycholoog met de Basisaantekening Diagnostiek en een LOGO verklaring;
• Je bent ervaren in diagnostiek en hebt kennis van DSM-IV en DSM-5 classificatiesystemen;
• Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
• Je hebt een pioniersgeest (gericht op ontwikkeling en innovatie) en kunt goed planmatig werken;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig, respectvol en flexibel;
• Je hebt affiniteit met deze uitdagende doelgroep, ervaring is een pre.

Wat wij jou bieden
Een uitdagende en boeiende baan binnen een dynamische omgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden en enthousiaste collega’s. Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in je dagelijkse behandelpraktijk. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Word jij onze nieuwe collega?
Herken je jezelf in dit profiel en denk je “ja, dit wil ik!”? Dan gaan we graag met jou in gesprek en ontvangen we graag je brief en CV! Wil je eerst meer informatie? Dan staat Martin van der Zwaag, zorgmanager volwassenen Amsterdam, je graag te woord. Hij is te bereiken via 06-46118805.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy en het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend