Basispsycholoog Diagnostiek – Amsterdam

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor het Diagnostiek team voor ons zorgcentrum Volwassenen in Amsterdam! Weet jij de problematiek van onze cliënten te doorgronden en de juiste behandeling voor hen te vinden? 
 
Wat ga je doen? 
Binnen De Viersprong bestaat er een Centraal Indicatiestelling Team (CIT), gericht op intake, diagnostiek en indicatiestelling. Ook bieden we gespecialiseerde diagnostiek (second opinion, expert diagnostiek en behandeladvies) voor cliënten en verwijzers. Op de locatie Amsterdam is er een vacature ontstaan binnen het diagnostiekteam.   

Je taken zijn als volgt: 
• Als Basispsycholoog ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van classificerende diagnostiek en verdiepend psychodiagnostisch onderzoek (denk aan persoonlijkheid, ASS, ADHD). 
• Afhankelijk van je opleidingen en ervaring kunnen intake- en adviesgesprekken ook tot je taken gaan behoren. 
 
 
Naar wie zijn we op zoek? 
• Je bent Basispsycholoog en hebt bij voorkeur ervaring met psychodiagnostisch onderzoek. 
• Je kunt goed zelfstandig werken, omgaan met druk en verantwoordelijkheid dragen in het intakeproces. 
• Je kunt creatief meedenken en gaat graag uitdagingen aan. 
 
 
Wat wij jou bieden 
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties. 
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
• Een contract van 24-36 uur per week. Wat past er bij jou? 
• Een uitdagende en boeiende baan met ontwikkelingsmogelijkheden, enthousiaste collega’s binnen een leuk team, in een dynamische omgeving. 
• Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in de dagelijkse behandelpraktijk. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te specialiseren in complexe diagnostiek. 
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

 

Word jij onze nieuwe collega? 
Ben je enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!  
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Wil je eerst meer informatie? Noor de Klerk, Zorgmanager Volwassenen Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-16055464 
 
De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 
 
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld* 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?