Basispsycholoog – Bergen op Zoom

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een groeiend zorgcentrum in Bergen op Zoom? Wij zoeken een enthousiaste collega voor ons behandelprogramma Mentalization Based Treatment voor Adolescenten (MBT-A). Werk in een diverse functie, met een bewezen effectieve methodiek, en maak een groot verschil voor jongeren en hun gezinnen. Sluit je aan bij ons team bij Zorgcentrum Jeugd Bergen op Zoom en draag bij aan een betere toekomst voor onze cliënten! 

Wat ga je doen binnen deze functie? 

Samen met ervaren collega’s, waaronder een psychotherapeut, systeemtherapeut, psychiater en sociotherapeut, creëer je de optimale behandelomgeving voor jongeren. Collegiale intervisie en teamsupervisie zijn essentieel in ons team, zodat we continu kunnen leren en verbeteren. Onze behandelingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij het kwaliteitssysteem van MBT Nederland. 

In jouw rol focus je primair op de MBT-A groep voor jongeren van 14-18 jaar. Heb je daarnaast ambities op het gebied van kennisoverdracht, onderzoek, diagnostiek of andere behandelmethoden? Dan zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en meer uren te werken. 

Klaar om je expertise in te zetten en samen te werken aan de toekomst van jongeren? Sluit je aan bij ons bevlogen team in Bergen op Zoom! 

Wil je meer weten over deze MBT-methodiek, klik dan hier. 

Naar wie zijn we op zoek? 

 • We zoeken een Psycholoog die affiniteit heeft met jongeren met een borderline persoonlijkheidsstoornis en graag met deze doelgroep multidisciplinair wil werken; 

 • Bij voorkeur heb je al wat kennis van de MBT-methodiek. Wanneer dit niet zo is, gaan we je helpen door middel van een opleidingstraject om de MBT-methodiek eigen te maken. We maken dan bij aanvang van je dienstverband een goed opleidingstraject met scholing en opleidingssupervisies; 

 • Je bent reflectief sterk, stressbestendig en hebt goede communicatieve vaardigheden; 

 • Bovenal ben je een goede teamspeler om samen de behandeling vorm te geven; 

 • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding. 
   

Wat wij jou bieden: 

 • Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties. 

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.  

 • Een contract voor minimaal 24 uur per week.  

 • Je begint met een aanstelling voor bepaalde tijd, met de intentie, bij gebleken geschiktheid, dit om te zetten in een vaste aanstelling.  

 • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.  

 • Werken in Bergen op Zoom als standplaats, maar ook de mogelijkheid om enkele uren vanuit huis te werken.  

 • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

 • Er wordt doorlopend geïnvesteerd in je verdere ontwikkeling, onder andere door middel van opleiding, waardoor jij maar ook het team zich kan ontwikkelen. Je krijgt volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling waaronder een intern opleidingstraject in de MBT-methodiek (training, werkbegeleiding en supervisie. 
   

Word jij onze nieuwe collega?  
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Sophie de Bruijn, Zorgmanager Jeugd West Brabant, staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 088-7656832. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt   
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.  

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?