Basispsycholoog als MST therapeut – Regio Haaglanden

Woon je in de regio Haaglanden? Wil jij bij voorkeur werken in een klein team (4 mensen), jouw werktijd flexibel in kunnen delen en wil jij reizen in werktijd, dan zou dit de baan kunnen zijn die jij zoekt. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!   

Wat ga je doen in deze functie? 
In een boeiende, uitdagende en zelfstandige rol als gezinsbehandelaar neem je deel aan actieve therapie met gemiddeld 4 tot 5 gezinnen. Je past het MST-model toe, waarbij je therapie biedt aan zowel de jongere, hun ouders/verzorgers als het netwerk rondom het gezin. Dit betekent werken met een zeer diverse doelgroep. 

Bij aanvang van je functie ontvang je een intensieve 5-daagse training, gevolgd door wekelijkse uitgebreide supervisie en werkbegeleiding. En niet te vergeten, er zijn talloze opleidingsmogelijkheden die wij graag aanmoedigen. Alles wat je nodig hebt wordt georganiseerd door De Viersprong. 

Multi Systeem Therapie (MST) wordt aangeboden door kleine teams, bestaande uit 3 therapeuten en één supervisor. Je werkt zeer intensief en nauw samen, om de jongeren en hun gezinnen te helpen en hen perspectief op beter leven te bieden. De ouders voeren de regie in het gezin, hierdoor werk je met zowel de doelgroep jeugd als volwassenen.  
Over het algemeen werk je 36 uur per week, verspreid over 5 dagen. Hoe je die uren indeelt? Dat bepaal je samen met het gezin. Dit geeft jou veel vrijheid en ruimte om werk en privé in te plannen hoe jij wilt. Ideaal toch? 
 
Nieuwsgierig naar alle informatie over MST? Bezoek www.multisysteemtherapie.nl.  

Naar wie zijn we op zoek?  
• Je hebt een afgeronde HBO richting de Psychologie, Pedagogiek of HBO Maatschappelijk Werk, SPH, Social Work, SPV mét voortgezette opleiding (HBO+);  
• Je bent geregistreerd in het SKJ-register of je hebt de bereidheid de registratie bij indiensttreding te realiseren;  
• Ervaring met de doelgroep? Dat zien we graag;  
• Ervaring en/of affiniteit met een systeemgerichte/cognitief gedragstherapeutische werkwijze;  
• Je bent flexibel inzetbaar, aangepast aan de behoeften van de gezinnen (altijd in samenspraak);  
• Je bent bereid en in staat om mee te draaien in de 24-uurs bereikbaarheidsdienst (gemiddeld eens in de 8 weken);  
• Je bent bij voorkeur woonachtig in de genoemde regio, daarnaast in het bezit van een rijbewijs en auto.  
 
Wat wij jou bieden:  
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.  
• Een contract voor 36 uur per week.  
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.  
• Ruimte om jouw werktijden grotendeels zelf in te delen. 
• Reistijd is werktijd.  
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je alle benodigde training. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en geven wij je te allen tijde werkbegeleiding.  
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.   

Word jij onze nieuwe collega?  
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Annemarie Mol-Fibbe, Zorgmanager Jeugd Rotterdam, staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 06-10137439.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl enLinkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.   

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?